Prijava

Vaša prijava

Obavijest o korona virusu i nastavku treninga


Obavijest o korona virusu i nastavku treninga

Draga djeco, poštovani roditelji.

Nadamo se da ste svi dobro u ova ne baš ugodna vremena. Naši treneri potrudili su se barem na kratko uveseliti vas. Da se barem malo podsjetimo bazena, vježbi koje smo odrađivali i da ostanemo zdravi i u dobroj kondiciji.

Treninge koje su treneri pripremili nalaze se na linkovima niže. Imamo po tri treninga za svaki tjedan. Naravno trening možete napraviti i više puta.

Trening:

Prije treninga obavezno napraviti zagrijavanje 5-8 minuta. Ovo su kružni treninzi, napraviti 2-4 kruga.

Video kojim se možete prisjetiti primjera istezanja pogledajte ovdje: https://bit.ly/3aE7Cl7 

Pauza nakon svakog kruga 2-3 min. 

Nakon treninga obavezno napraviti lagano istezanje 10 min. Drugi trening je u paru. S obzirom da je izvanredna situacija vježbajte isključivo sa bracom, sekom ili uključite roditelje u zajedničko vježbanje. Bit će svima zanimljivije i vidite tko je u boljoj formi.

 Rezultate prvog izazova pogledajte OVDJE!

Drugi izazov možete pogledati OVDJE!

Ovaj tjedan osim dva nova treninga (19. i 20.), za vas smo pripremili i novu igricu koju možete vidjeti OVDJE! Uz to pripremili smo vam i treninge za prevenciju ozljeda i mobilnosti pokreta potrebnih za plivanje. Naravno trening možete napraviti i više puta

🙂

Vježbe prevencije i mobilnosti koristimo kako bi na jednostavan način što bolje pripremili tijelo za sportske aktivnosti, povećali pokretljivost zglobova i vezivnog tkiva i tako osigurali jakost i smanjili ozljede. Vježbe nam je osmislio i demonstrirao Krešimir Šoš, diplomirani kineziolog i voditelj tima Prirodan pokret koji se bavi kineziterapijom, rehabilitacijom, biomehaničkim treningom i sportskom dijagnostikom. Ujedno je i novi kondicjiski trener u Nogometnom klubu Gorica. Trening koji je demonstriran za jednu stranu tijela, napraviti i za drugu stranu tijela potpuno isto.

  1. https://youtu.be/bW7XCsiR9Ew
  2. https://youtu.be/A0-o3B5lT-o
  3. https://youtu.be/9E5SzJasDq8

Vježbajte i ostanite u formi!

Nadamo se da se uskoro vidimo, pozdravljaju vas treneri Sara, Filip i Luka.

Sportski pozdrav!

Plivački klub Gorica