Prijava

Vaša prijava

ŠKOLSKI PROJEKT: AMBALAŽA U FUNKCIJI ZAŠTITE OKOLIŠA


U okviru školskog projekta Ambalaža u funkciji zaštite okoliša, dana 26.11.2021. u prostorima naše škole, realizirano je  zanimljivo, poučno i inspirativno predavanje gospodina Josipa Kolarca,  predsjednika udruge Ekoregija Velika Gorica, na kojemu se svi zajedno zahvaljujemo.

Ekoregija Velika Gorica je neprofitna organizacija osnovana 25. 4. 2013. pod pokroviteljstvom Grada Velike Gorice kao platforma za suradnju svih zainteresiranih lokalnih subjekata na formiranju strategije razvoja Grada Velike Gorice te provedbu projekata od interesa za razvoj lokalne zajednice.

Kroz svoju prezentaciju predstavljanja aktivnosti i projekata udruge Ekoregija, gospodin Kolarec je prisutnima približio značenje i važnost održivog razvoja kako u poslovanju tvrtki tako i u svakodnevnom životu pojedinca. Učenike je potaknuo na odgovorno i savjesno ponašanje prema okolišu te ih pozvao na suradnju kroz zanimljive ideje i rad, kako na ovom tako i na nekim budućim projektima škole.

Predavanju su prisustvovali zainteresirani učenici 2.a, 2.c, 3.a, 3.c, 3.d, 4.a, 4.c  razreda.

Nositelji ovog projekta Ambalaža u funkciji održivog razvoja su profesori Jelica Kelava, Marija Mohar, Ivana Jerleković i Željko Svekrić. Projekt je zamišljen kao interdisciplinarni pristup temi iz predmeta Računovodstvo troškova i imovine, Društveno odgovorno poslovanje, Marketing i Komunikacijsko prezentacijske vještine.