Prijava

Vaša prijava

STATISTIČKO NATJECANJE - Ekonomska škola Velika Gorica je jedina škola iz Zagrebačke županije koja je imala svoje predstavnike u 2. krugu natjecanja


Fantastičan uspjeh Ekonomske škole Velika Gorica – učenice osvojile 2. mjesto u Hrvatskoj koje ih vodi na Europsko statističko natjecanje

 

Ekipa Ministrice koju čine učenice 2. a razreda Ekonomske škole Velika Gorica Ana Šantek i Ema Vuković osvojile su 2. mjesto u kategoriji B (1. i 2. razredi) na nacionalnoj fazi Statističkog natjecanja pod vodstvom mentorice Nine Čuljak.

Ekipa Ministrice su se 2. mjestom plasirale na europsku fazu natjecanja gdje će odmjeriti snage s europskim vršnjacima iz 18 zemalja.

Uz diplome učenice očekuju i vrijedne nagrade organizatora te njihovih partnera.

Osim ekipe Ministrice na natjecanju je zapaženi rezultat postigla i ekipa Tigrići1 u kategoriji A (3. i 4. razredi) koja se plasirala među deset najboljih. Ekipu Tigrići1 vodila je mentorica Ana Topal.

Uz ove dvije najbolje rangirane ekipe sudjelovalo je još nekoliko ekipa iz Ekonomske škole Velika Gorica, a mentori su uz spomenute profesorice bili i profesori Snježana Starčević i Marin Čuljak. Time je naša škola napravila još jedan korak u promicanju statistike među učenicima.

Ani i Emi čestitamo na izvrsnom rezultatu te im želimo uspješan nastavak njihove statističke priče.

Mentori Statističkog natjecanja


ŽUPANIJSKO NATJECANJE IZ HRVATSKOG JEZIKA