Prijava

Vaša prijava

Obilježili smo Svjetski dan poduzetnica!


Svake godine treći petak u svibnju obilježava se Svjetski dan poduzetnica i ove godine u našoj školi obilježili smo ga prigodnim aktivnostima – prezentacijama i plakatima o ženama poduzetnicama, uređenjem panoa i predavanjem poduzetnice gospođe Suzane Krstić.

Navedenim aktivnostima smo naglasili važnost žena u poduzetništvu i nastojali osvijestiti i osnažiti naše učenice da se u budućnosti bez straha upuste u poduzetnički pothvat s obzirom da je trenutno tek oko 30% poduzetničkih pothvata u ženskom vlasništvu.

Gospođa Suzana Krstić – poslovna žena s preko 30 godina iskustva na menadžerskim pozicijama, a danas vlasnica obrta Three Devi za poslovno savjetovanje i upravljanje učenicima 1.b, 2.b i 2.c razreda prikazala je svoj životni i poslovni put koji ju je vodio do onoga što je danas. Ispričala im je znači biti poduzetnica te odgovarala na pitanja učenika koji su bili jako zainteresirani i postavljali joj pitanja poput kako izgleda jedan radni dan poduzetnice, što je za Vas uspjeh, kako jednoga dana znati jesmo li na pravom poduzetničkom putu i dr.  

´Poduzetnica je bila jako zanimljiva i interesantna. Jedna od poruka koja mi se najviše svidjela je da trebamo raditi što želimo i volimo i da je biti uspješan znači biti sretan´

´Na današnjem predavanju je bilo jako zanimljivo. Poduzetnica je rekla da je za nju uspijeh sreća što mi se posebno svidjelo. Bila je jako samopouzdana i imala je zanimljivu životnu priču´'.

Ovo su samo neki od dojmova učenika s predavanja gospođe Krstić kojoj se zahvaljujemo na odazivu i veselimo nekim novim suradnjama!

U obilježavanju Svjetskog dana poduzetnica sudjelovali su učenici 1.b, 2.a, 2.b, 2.c i 4.d pod vodstvom nastavnica Gabrijele Škorak, Petre Mihovič, Vesne Radočaj, Ana Likević i Marijae Mohar.

U nastavku nekoliko fotografija koje potkrepljuju sve gore navedeno 😊