Prijava

Vaša prijava

Upisi u 1. razred šk. god. 2024./25.


Početak prijava u sustav upisa u srednje škole Detaljnije o vremeniku i propozicijama za upis u 1. razred srednje škole možete pročitati u našem Natječaju za upis u 1. razred srednje škole šk. god. 2024./25.

27. svibnja 2024. započele su prijave u sustav upisa u srednje škole. Nakon prijave molimo sve kandidate da u kartici "Moji podaci" provjere svoje osobne podatke. Ako ima neispravnih podataka potrebno se obratiti razredniku u osnovnoj školi.

Također, od 27. svibnja 2024. kandidati s teškoćama u razvoju mogu prijavljivati svoje programe u županijskim upravnim odjelima nadležnim za obrazovanje. Ako već niste, pribavite mišljenje Službe za profesionalno usmjeravanje HZZ-a i krenite na prijavu programa. Programe možete prijavljivati do 14. lipnja.

Kandidati izvan redovitog sustava obrazovanja se trebaju registrirati. Registracijom se dobivaju podaci za prijavu u sustav. Nakon toga, potrebno je dostaviti potrebne dokumente Središnjem prijavnom uredu najkasnije do 24. lipnja.

Objavljeni su i hodogrami za upis u srednju školu. Hodogrami su dokumenti u kojima je na jednostavan i sažet način opisan cijeli upisni postupak prema kategorijama kandidata. Hodograme možete pronaći pod Korisničkim uputama:

Hodogram - redoviti kandidati

Hodogram - kandidati s teškoćama u razvoju

Hodogram - kandidati izvan redovitog sustava obrazovanja


Terenska nastava učenik prvih razreda u Munchen (Njemačka)

Dan grada Sveti Ivan Zelina