Prijava

Vaša prijava

Naši učenici u stručnoj posjeti Podravki d.d. Koprivnica


Učenici trećih razreda, smjer ekonomist i prodavač, njih 70, posjetili su Podravku d.d. Koprivnica  prehrambenu i farmaceutsku kompaniju koja proizvodi visokokvalitetne proizvode poštujući načela održivog razvoja, brinući o društvu i zaposlenicima s ciljem ostvarivanja gospodarskog rasta.

Stručna posjeta je realizirana kao dio programa rada strukovnih predmeta sa naglaskom na poduzetništvo, računovodstvo, marketing i komunikacijsko prezentacijske vještine.

 Učenici su posjetili muzej kompanije u kojem su, pod stručnim vodstvom vidjeli i čuli zanimljivosti o povijesnim fazama razvoja ove kompanije.

Za njih je u prostorima kompanije održana prezentacija sa prikazom strukture kapitala, kretanju cijena dionica, imenu tvrtke, poticanju kreativnosti i inovativnosti zaposlenih, poznatim brendovima, tržištu prodaje i obilježavanju značajnih datuma za život kompanije.

Učenici i profesori su imali priliku postavljati i odgovarati na pitanja prezenterice gđe Ane u svezi života i rada tvrtke. Na kraju smo svi rado primili poklon pakete kao znak zahvale za posjetu.

Nakon posjete kompaniji, prošetali smo užim centrom Koprivnice, grada u centru Podravine, na čiji rast i razvoj zadnjih desetljeća utječe Podravka, tvrtka svjetske orijentacije.

Stručnu posjetu organizirale prof. Jadranka Ćejić i Jelica Kelava, a u pratnji učenika su bile prof. strukovnih predmeta Đurđa Čađenović, Ivana Jerleković, Gordana Svekrić, Višnja Stepanić, Anamarija Berkić Deverić i Martina Čužić Golubić.

Jelica Kelava