Prijava

Vaša prijava

Međužupanijski prvaci u disciplini Poduzetništvo 12.03.2020.


Naši učenici Andrea Sučić i Gabriel Martan plasirali su se na prvo mjesto na natjecanju u disciplini Poduzetništvo, koje se održalo 12.03.2020.u Ekonomskoj školi Mijo Mirković Rijeka, a na kojem su sudjelovali i učenici iz Poreča, Rijeke, Kutine, Karlovca i Delnica.

  

Vodeći se krilaticom“ Mi stvaramo dobre prilike“, svi natjecatelji su pokazali kreativnost u tehnikama izlaganja , načinu pretstavljanja i iznošenja informacija  o svom poslovnom pothvatu. Pokazali su da je naša Hrvatska  „mala zemlja s velikim brojem prilika“ koje je moguće iskoristiti u realizaciji poduzetničkih ideja.

Ekonomska škola Mijo Mirković je osigurala uvijete za natjecanja prema pravilima natjecanja Worldskills Croatia.

Nažalost , Agencija za strukovno obrazovanje je u travnju dala obavijest da se  otkazuje Državno natjecanje  strukovnih škola-Worldskills Croatia 2020., radi pandemije COVID -19 i mjera koje su donesene na nivou Republike Hrvatske.  Time su naši prvaci Andrea i Gabriel ostali bez prilike sudjelovanja na državnom strukovnom natjecanju.

Čestitamo Andrei i Gabrielu na uspjehu, kao i mentoru Marinu Čuljku, u nadi boljih i mirnijih  dana.

Na školskom natjecanju bila tri tima. Drugo mjesto Antonia Grubelić i Nika Janković, mentorica Jadranka Ćejić;  treće mjesto Karla Markuz i Mihael Turtula, mentorica Vesna Radočaj.

Jelica Kelava, član županijskog prosudbenog povjerenstva


Četvorica 'otpisanih'

Tri automobila u prometnoj nesreći u centru grada