Prijava

Vaša prijava

NAJAVA: Ivica Bačurin vs Attila Makula


ivica bacurin
Ponajbolji hrvatski profesionalni boksač Ivica Bačurin (14-3-1) bit će u središtu zbivanja boksačke priredbe koja će se u subotu 7. srpnja održati na Zagrebačkom Velesajmu.

Prije ljetne stanke Bačurin će odraditi prestižni meč protiv starog znanca Mađara Attile Makule (7-13-0) s kojim je već boksao u Nikšiću prošle godine, kada je Ivica slavio na bodove nakon četiri runde boksa.

Želja mi je prije ljetne stanke odraditi jedan prestižni meč da zadržim ritam mečeva i aktivnosti. Prošli puta mi je Makula izdržao sve četiri runde, sada boksamo meč na šest, cilj mi je završiti ga prije isteka šeste runde.

Bačurinu će biti ovo prvi ulazak u ring nakon što je u travnju osvojio WBC-ov naslov prvaka Mediterana u lakoteškoj kategoriji. Dok je Makula od njihovog prošlogodišnjeg meča odradio tri meča, dva je izgubio i jedan je pobijedio.

Osim ovog meča u uvodnom će se dijelu priredbe održati pet-šest boksačkih mečeva u otvorenom/olimpijskom boksu u kojima će nastupiti uglavnom mlađi talentirani boksači iz Zagreba i Velike Gorice.