Prijava

Vaša prijava

„Turopoljka“ – promidžbena brošura velikogoričkih obrtnika i poduzetnika


tur
Srdačno vas pozdravljamo u ime udruge Hrvatski obrtnici i poduzetnici (HOP) – podružnica Velika Gorica.

Ovim putem želimo vas obavijestiti da je u pripremi prvi broj promidžbene brošure pod nazivom „Turopoljka“ u kojoj želimo predstaviti velikogoričke obrtnike i poduzetnike, odnosno njihove usluge i proizvode.

Radi se o brošuri u boji, formata A4 (210 × 297 mm), a koja će svaka 2 mjeseca biti tiskana i distribuirana na najmanje 10.000 adresa u gradu Velikoj Gorici i okolici.
U brošuri će se naći povoljne ponude proizvoda i usluga tvrtki ili obrta sa sjedištem ili s podružnicama u Velikoj Gorici. Naravno, svoje mjesto u brošuri mogu naći i pojedine tvrtke i obrti iz velikogoričkog susjedstva, koje nemaju sjedište ili podružnicu u Velikoj Gorici, ali svoje proizvode i usluge plasiraju na velikogoričkom tržištu.

Ako ste prepoznali važnost ovog projekta i podržavate ga, ali i vidite svoju tvrtku ili obrt kao dio ovoga projekta kroz oglašavanje povoljnih usluga ili proizvoda, slobodno nas kontaktirajte za moguću suradnju.
Ili slobodno proslijedite ovaj e-mail tvrtki ili obrtu za koju smatrate da bi mogla biti zainteresirana za oglašavanje u ovom projektu.

Zadnji rok za narudžbe oglasa i dostavu materijala: 8. 11. 2013. (petak)
Prvi  broj trebao biti tiskan i distribuiran već početkom prosinca 2013.


Srdačan pozdrav,
Ivan Matić, prof.
IDI VIDI d.o.o., Trg Stjepana Radića 9, 10 410 Velika Gorica, 095 9136 892www.idividi.hr

turopoljka brosura


Otvorenje istočne obilaznice