Prijava

Vaša prijava

ODRŽAN JUBILARNI 20.GASTRO TUROPOLJA I 3.GOSPODARSKI SAJAM VELIKE GORICE


  1. i 17. listopada 2021. Gastro Turopolja je proslavo 20. godina. I ove godine manifestacija se održala u izdanju prilagođenom trenutnoj situaciji uzrokovanoj pandemijom; umjesto nedjelnjog turopoljskog ručka na otvorenom održan je Gastro tjedan od 11. do 17. listopada u velikogoričkim restoranima - Bistro Babriga, Ugostiteljski obrt Grof, Izletište Ključić brdo, Bistro Kaktus, Restoran Modena, Restoran Mon ami, Restoran Papamo, Pivnica Turopolje ili Bistro pizzeria Ziher pripremili su jela domaće i inozemne kuhinje po promotivnim cijenama. 

Uz Gastro tjedan u restoranima, održan je i 3. Gospodarski sajam Velike Gorice ispred Muzeja Turopolja. Na Sajmu je izlagalo preko 40 izlagača; obrtnika, OPG-ova i Udruga sa bogatom ponudom suvenira, proizvoda od meda, sireva, mesnih proizvoda, domaćih kolača, likera, prirodne kozmetike, te mnogih drugih proizvoda od voća i povrća.

Ugostiteljsku ponudu na Sajmu pripremili su: PEKARA CIPOV, obrt za proizvodnju turopoljskih štrukli, vl. Ivana Belošević; Ugostiteljski obrt „GROF“, vl. Vladimir Birek i „MEMY“ obrt za proizvodnju, ugostiteljstvo i trgovinu, vl. Irfan Zenuni. 

Posjetitelji su mogli uživati i u zabavno glazbenom programu: koncertu PIPSCHIPS & VIDEOCLIPSa, nastupima tamburaških sastava, a održan je i 5. velikogorički festival craft pive. VG Legacy je u sklopu Sajma i ove godine organizirao humanitarnu akciju 'Noin kaputić'. 

Organizatori:  Udruženje obrtnika Velika Gorica i Turistička zajednica Grada Velike Gorice

Pokrovitelji: Zagrebačka županija, Grad Velika Gorica, Obrtnička komora Zagreb