Prijava

Vaša prijava

Radionica '' KAKO USPJETI SA SVOJOM OSOBNOŠĆU“ Skener osobnosti by Davor Bilman


Udruženje obrtnika Velika Gorica i Pučko otvoreno učilište Velika Gorica organiziraju besplatnu radionicu Skener osobnosti by Davor Bilman na kojoj ćete naučiti  brzo prepoznati nečiju osobnost kako bi učinkovito komunicirali, prodali proizvode ili usluge, odabrali pravu osobu za radno mjesto ili ne pogriješili u odabiru poslovnog ili privatnog partnera. Osim maksimiziranja uspjeha i učinkovitosti, naučit ćete prepoznati nečije kvalitete i razviti toleranciju prema ljudskim različitostima.

Otkada postoji čovječanstvo, postoji i želja da saznamo kakvi smo i kakvi su ljudi koji nas okružuju. Imamo potrebu spoznati sebe, obitelj i prijatelje, otkriti tajnu naših odnosa. U poslovnom životu, svi koji radimo s ljudima, želimo 'instant formulu' koja bi nam omogućila uspješnije interakcije. Znati prilagoditi svoju komunikaciju, prezentaciju ili prodajnu argumentaciju za sve tipove ljudske osobnosti, tajna je želja svakog od nas.

Naučite kako prepoznati nečiju osobnost prema odjeći i obući koju osoba nosi, prema nečijem pogledu ili jednostavno prema frizuri ili make up-u. Otkrijte što nam nečiji glas, govor tijela ili riječi koje koriste mogu otkriti o toj osobi.

 

Ovi i mnogi drugi kriteriji s 95%-om točnošću omogućuju nam odmah odrediti nečiji tip osobnosti.

 

SKENER OSOBNOSTI by Davor Bilman jedinstvena je metoda prepoznavanja ljudske osobnosti koja je jednostavna i praktično primjenjiva u situacijama kada želite brzo prepoznati osobnost, te obuhvaća teme:

  • Što je potrebno za uspjeh
  • 4 tipa osobnosti
  • Karakteristike svakog tipa osobnosti
  • Kako prepoznati pojedini tip osobnosti
  • Koji poslovi odgovaraju našoj osobnosti

 

Radionica je besplatna za sve zainteresirane, a održati će se 18.4.2024. u 19,00 sati u  Domu kulture Galženica – I kat, Trg Stjepana Radića 5, 10410, Velika Gorica

Obzirom da je broj mjesta ograničen, molimo da svoj dolazak potvrdite na mail: uovg@obrtnici-vg.hr do 16.4.2024.