Prijava

Vaša prijava

Pogodnosti za velikogoričke obrtnike u Poliklinici Medicinski centar Gorica


Udruženje obrtnika Velika Gorica, Kurilovečka 5, Velika Gorica i Poliklinika Medicinski centar Gorica, Matije Slatinskog 2, Velika Gorica, sklopili su  Ugovor o poslovnoj suradnji kojim velikogorički obrtnici – vlasnici obrta i njihovi djelatnici ostvaruju pogodnosti prilikom korištenja usluga u Poliklinici Medicinski centar Gorica.

Poliklinika kao posebnu pogodnost članovima Udruženja obrtnika Velika Gorica odobrava popust: 

- petnaest posto (15%) za vlasnike obrta,

- deset posto (10%) za članove uže obitelji (suprug/supruga vlasnika, majka/otac vlasnika, djeca vlasnika) i prijavljene djelatnike u obrtu, 

 na liječničke usluge radiološke dijagnostike u domeni: 

- rendgena,

- mamografije,

-  kompjutorizirane tomografije (MSCT) i

- magnetske rezonancije (MR). 

Pravo na popuste članovi ostvaruju predočenjem potvrde izdane od strane Udruženja obrtnika Velika Gorica prilikom plaćanja usluge na prodajnom mjestu Poliklinike. Potvrde se podižu u uredu Udruženja obrtnika Velika Gorica, Kurilovečka 5, Velika Gorica. Za izdavanje potvrde potrebno je imati uredno podmireni komorski doprinos. 

Radno vrijeme Medicinskog centra Gorica je radnim danom od 8 do 21h, za rendgen i mamografiju nije se potrebno naručivati, a nalazi su gotovi unutar 24h. Za MSCT i MR pretrage zbog opsežnosti istih neophodna je prethodna rezervacija termina telefonski na 01 6154303 ili 095 9192584 ili putem email na info@medicinski-centar.hr, a nalazi su gotovi unutar 72h. Redovni cjenik Medicinskog centra dostupan je na https://medicinski-centar.hr/cjenik/. 

U situacijama kada Poliklinika ima aktivne i druge promotivne akcije, članovi Udruženja obrtnika Velika Gorica ostvaruju pravo na opciju koja im je cjenovno povoljnija. 

Za dodatne informacije možete se obratiti na telefon 01/6222110 ili mail: uovg@obrtnici-vg.hr .