Prijava

Vaša prijava

[PREDAVANJE] Inovacije u poslovanju

[]

Možemo li svi biti inventivni u poslovanju? Jesu li inovacije samo vezane uz rijetke genijalce ili svako od nas može uvesti inovaciju u svoje poslovanje?

Ne da svatko od nas može uvesti inovaciju u poslovanje, već ih mora stalno uvoditi da bi uspio. Moderno poslovanje često ističe bitnost različitih inovativnih rješenja u poslovanju. U koraku s vremenom, Razvojna agencija Grada Velika Gorica VE-GO-RA organizira radionicu “Inovacije u poslovanju”.

Svrha radionice je ukazati na jasne smjernice koje definiraju dugoročnu opstojnost institucije, a imajući pri tome u vidu sve unutarnje i vanjske elemente koji bitno utječu na rast i razvoj.

Radionica će biti interaktivna. Bit će to prilika da poduzetnici razmijene iskustva, ideje i promišljanja o inovacijama u poslovanju. Ne postoji jednoznačan model inovacija u poslovanju za sve struke i djelatnosti, ali postoji čitav niz važnih čimbenika o kojima treba voditi računa u planiranju, provođenju i evaluaciji inovacija.

O kojim je čimbenicima riječ, kako inovirati, kada i s kim, kako to financirati i komercijalizirati – neka su od pitanja za koje možete potražiti odgovore na radionici. Radionicu vodi g. Vitomir Lučić.
Radionica se održava u četvrtak, 20. svibnja 2021., online, u 14 sati.

Prijaviti se možete OVDJE.

The post [PREDAVANJE] Inovacije u poslovanju appeared first on Vegora.