Prijava

Vaša prijava

[PREDAVANJE] Uspješno pregovaranje

[]

Pregovaramo gotovo svakodnevno a da toga nismo niti svjesni. Znate li zašto su djeca izvrsni pregovarači i što nas mogu naučiti?

Usvajanjem osnovnih principa u pregovaranju svatko od nas može postati dobar pregovarač. Ove vještine su svima potrebne a poznavajući tipove osobnosti i faze pregovaračkog procesa jednostavnije nam je pratiti i utjecati na rezultate pregovora.

Što je pregovaranje?

Koje su faze pregovaranja?

Kako izgleda pregovarački proces?

Koji su tipovi pitanja u pregovaranju?

Koji su tipovi osobnosti u pregovaranju i kako s njima?

Koji su mogući ishodi pregovora?

Harvardski principi pregovaranja

Više o navedenim temama saznajte i naučite na VE-GO-RA radionici “USPJEŠNO PREGOVARANJE”.

Radionica se sastoji od teorijskog i praktičnog dijela – radionica u grupama i vježbanje prodaje.

Radionicu vodi gospođa Ivana Radić, magistra znanosti iz područja marketinga. Karijeru je započela u velikoj građevinskog firmi u Zagrebu gdje se bavila pripremom velikih međunarodnih projekata, ugovaranjem i pregovaranjem.

Korporativne komunikacije su bile sljedeći korak koji ju se doveo do odnosa s javnošću i marketinga za koje je bila odgovorna u najtežim trenucima za kompaniju.

Nakon korporativnog iskustva krenula je u poduzetničke vode te osnovala tvrtku Present communications d.o.o. Osnovna djelatnost tvrtke su edukacije , donosi s javnošću, organizacijom raznih događanja i konferencija te marketing.

Radila je prodaju u nekoliko kompanija kao vanjski suradnik.

Sudjelovala je u pregovaračkim procesima, a trenutno piše knjigu za lidere i liderice kako da prilagode svoje poslovanje novonastalim uvjetima na tržištu.

Predaje kao vanjski suradnik za edukacijske kuće na teme prodaje, komunikacije, odnosa s javnošću, marketinga, poslovnog bontona, vođenja ženskih timova i slične teme.

Ko -autorica je dviju knjiga: Ja (ne) mogu biti poduzetnica (2016) i Bez problema do rješenja (2018) te brojnih članaka na temu poslovanja.

 Radionica se održava u četvrtak, 9. rujna 2021., u 12 sati, online.

Na radionicu se možete prijaviti na linku ovdje.

Obzirom da radionicu organiziramo i financiramo u sklopu projekta “Poduzetnički info”, radionicu ne naplaćujemo.

The post [PREDAVANJE] Uspješno pregovaranje appeared first on Vegora.