Prijava

Vaša prijava

Dani Erasmusa u Agenciji – Održan Nacionalni Info Dan projekta SINTRA

[]

Održivost organizacija kroz INTRApoduzetništvo

U sklopu Dana Erasmusa, 15.10.2021.godine,  održan je Nacionalni Info Dan projekta SINTRA na kojem su se okupili velikogorički poduzetnici raznih sektora, predstavnici Kulturno umjetničkog društva, Gradske ustanove Velike Gorice te predstavnici našeg Grada. 

Predstavljeni su glavni ciljevi projekta, dosadašnje analize koje su se provele u partnerskim zemljama (Island, Portugal, Bugarska, Estonija, Grčka i Hrvatska), a koje predstavljaju glavnu okosnicu daljnje izrade trening materijala i projektnih aktivnosti. Materijali se prilagođavaju organizacijama koje mijenjaju svoje poslovanje u skladu sa ciljevima održivosti, a projekt posebno naglašava ulogu zaposlenika – INTRApoduzetnika kao vrijednog resursa za uvođenje promjena u poslovanju.

Ukoliko niste bili u mogućnosti prisustvovati eventu, a trebate pomoć za promjene u vašoj organizaciji vezanu za ciljeve održivosti svakako nas kontaktirajte za daljnju suradnju.

Više informacija o projektu možete vidjeti na stranicama VE-GO-RA.-e  i službenoj stranici projekta SINTRA , te popratiti projekt na Facebook stranici Project SINTRA.

SINTRA– Održivost kroz INTRApoduzetništvo je 24-mjesečni Erasmus + projekt (KA2: Strateška partnerstva za obrazovanje odraslih) prilagođen kako bi pružio integriranu podršku, prilagođenu potrebama organizacija za razvoj vještina, kompetencija i stavova među zaposlenicima i vlasnicima organizacija u svrhu razvoja održivosti.

Ovaj projekt financiran je uz potporu Europske komisije. Ova publikacija odražava samo stavove autora i Komisija ne može biti odgovorna za bilo kakvu upotrebu informacija sadržanih u njoj. 

Erasmus+ Projekt SINTRA - Razvojna agencija VE-GO-RA

The post Dani Erasmusa u Agenciji – Održan Nacionalni Info Dan projekta SINTRA appeared first on Vegora.