Prijava

Vaša prijava

Javni poziv za korištenje prostora i usluga ‘Startup VG Inkubatora’

[]

Grad Velika Gorica raspisuje Javni poziv za korištenje prostora i usluga ‘Startup VG Inkubatora’ .


Ovim Programom Grad Velika Gorica nudi poduzetnicima početnicima korištenje poslovnog prostora i raznih oblika poslovnih usluga u svrhu unapređenja i razvoja njihovog poslovanja, a fokusiran je na unapređenje poduzetništva i poticanje istraživanja, razvoja i inovacija kod mikro i malih poduzeća.


Predmet ovog Javnog poziva je davanje na korištenje poslovnog prostora i zajedničkih prostorija (prezentacijska dvorana, prostor za druženje, soba za sastanke, čajna kuhinja, sanitarni čvor). Prostor je klimatiziran, u potpunosti opremljen te pokriven optičkim Internetom.


Javni poziv se provodi sustavom online prijave. Poziv je trajno otvoren. Po popunjenosti trenutnog kapaciteta, isti će biti privremeno obustavljen. Prijave se razmatraju kontinuirano svakog prvog ponedjeljka u mjesecu.
Poslovni prostor daje se na korištenje na minimalno tri (3), a maksimalno dvanaest (12) mjeseci s mogućnošću produljenja.


Prihvatljivi prijavitelji su mikro i mali subjekti malog gospodarstva sa sjedištem, a obrtnici i s prebivalištem, na području Grada Velike Gorice koji zadovoljavaju sljedeće uvjete:
– imaju status poduzetnika početnika
– obavljaju djelatnost iz područja informacijskih i komunikacijskih tehnologija te uslužnih djelatnosti,
– nemaju duga prema državi, Gradu Velikoj Gorici i trgovačkim društvima u vlasništvu Grada Velike Gorice

Više o pozivu saznajte OVDJE.

The post Javni poziv za korištenje prostora i usluga ‘Startup VG Inkubatora’ appeared first on Vegora.