Prijava

Vaša prijava

[Poziv] Anketa stanja prehrambenog sustava u Velikoj Gorici

[]

Projekt Cities2030 – Lab Velika Gorica – prikuplja trenutno stanje i potrebe lokalnih proizvođača i potrošača u svrhu kreiranja akcijskog plana za unaprjeđenje lokalnog prehrambenog sustava.  Inputi građana i proizvođača važna su karika u daljnjoj organizaciji projektnih aktivnosti.

Anketu možete ispuniti iz perspektive proizvođača i potrošača do 30.11.2022.godine nakon čega ćemo objaviti rezultate istraživanja. Svi stanovnici sudjeluju u prehrambenom sustavu te molimo sve naše velikogoričane na ispunjavanje ove kratke ankete kako bi dobili što konkretniji uvid u trenutno razmišljanje svih naših građana.

Anketa stanja prehrambenog sustava u Velikoj Gorici

Cities2030_Horizon2020_Velika Gorica LAB

Cilj projekta Cities2030 i hrvatskih partnera na projektu (Razvojna agencija VE-GO-RA i Inventivna rješenja d.o.o.) jest istražiti probleme i ponuditi rješenja koja mogu pozitivno utjecati na otpornost našeg lokalnog lanca hrane, povećati dostupnost lokalno proizvedene hrane, razviti znanja i vještine proizvođača i građana te istaknuti važnost hrane i kulture.

Lokalna kupovina, održivost prehrambenog sustava, kratki lanci opskrbe, inovacije, istraživanja u pogledu mjera politika – to su sve aktivnosti kojima se u ovom projektu bavi Velika Gorica LAB kao jedan od mnogih u projektu koji se provodi u 17 zemalja diljem Europe.

Hvala na podršci i slobodno nas kontaktirajte za informacije i/ili suradnju u projektu.

Pratite nas na službenim stranicama projekta:

WEB MJESTO CITIES2030 FACEBOOK CITIES2030 LINKEDIN CITIES2030

The post [Poziv] Anketa stanja prehrambenog sustava u Velikoj Gorici appeared first on Vegora.