Prijava

Vaša prijava

Imate poslovnu ideju? Pokrećete vlastiti posao? Prijavite se na #StartupVG – predinkubacijski program

[]

Kreće II. generacija #StartupVG – predinkubacijskog programa u našem Gradu. Ukoliko imate poslovnu ideju i trebate podršku svakako se prijavite da uz stručnu podršku ideju realizirate.

Cilj #StartupVG – predinkubacijskog programa je potaknuti razvijanje poslovnih ideja i osamostaljivanje u vlastitom poslovnom izazovu.

Kroz ovaj program Grad Velika Gorica želi mladim poduzetnicima osigurati kvalitetnu i stručnu podršku u razvoju njihovih poslovnih poduhvata. Svi sudionici programa imat će mogućnost razraditi svoje poslovne ideje uz mentorstvo od strane iskusnih poduzetnika.

Kick off day 22.03. u poslijepodnevnim satima!

Predinkubacijski program traje 3 mjeseca, a sastoji se od edukacijskih i akceleracijskih radionica koje će se izmjenjivati svake srijede. Trajanje radionica 90 min.

Na edukacijskim radionicama će se baviti poduzetništvom, istraživanjem tržišta, razvojem kupaca, poslovnim modelima, pravnim aspektima poslovanja i prezentacijskim vještinama.

Akceleracijske radionice će se održavat svaka dva tjedna, pratiti će se napredak vaših poslovnih ideja i uputiti u sljedeće potrebne korake za razvoj vašeg poslovanja.

Broj mjesta je ograničen te požurite s prijavom OVDJE. Prijave su otvorene do 20.03.2023.

Kao dio aktivnosti kojima se pruža potpora poduzetnicima početnicima Grad Velika Gorica provodi i projekt #StartupVG inkubator. U prostoru #StartupVG inkubatora poduzetnici imaju mogućnost korištenja uredskog  prostora sa svom potrebnom poslovnom infrastrukturom, a isto tako i savjetodavnu podršku u svom radu.

Više informacija možete dobiti na Facebook i Instagram stranici Startup VG , putem e-maila: poduzetnistvo@gorica.hr te na broj telefona: 01/5520-522 i 01/5559-436.

The post Imate poslovnu ideju? Pokrećete vlastiti posao? Prijavite se na #StartupVG – predinkubacijski program appeared first on Vegora.


Drugi dan posle knajpe