Prijava

Vaša prijava

StartupVG IT akademija – prekvalifikacijski program za nezaposlene #StartupVG

[]

Grad Velika Gorica u suradnji s HZZ-om i IT tvrtkama kroz projekt #StartupVG Inkubator upisuje 9. generaciju polaznika #StartupVG IT Akademije za zanimanja Software tester.

Program je namijenjen nezaposlenim osobama, prijavljenima u evidenciju HZZ-a, traje 5 mjeseci u punom radnom vremenu, a obavlja se kombinacijom teoretske nastave od 2 mjeseca i stručne prakse kod tvrtki mentora u trajanju od 3 mjeseca.

Zainteresirani kandidati proći će proces selekcije koji se sastoji od testiranja predispozicija, predznanja i motivacije. Najbolji kandidati bit će pozvani na razgovor u tvrtke koje će odabrati ukupno 9 polaznika. Iako je primarni cilj ovog programa edukacija i stjecanje iskustva, većina polaznika koji uspješno završe program ostaju raditi u mentorskoj tvrtki.

Predavači su iskusni stručnjaci iz IT industrije, a mentori renomirane IT tvrtke. Planirani početak edukacije je početkom svibnja.


Za vrijeme trajanja programa polaznici primaju naknadu u iznosu minimalne plaće, kao i plaćene troškove prijevoza.

Prijaviti se možete do 27. ožujka 2023. OVDJE.

Sve dodatne informacije mogu se dobiti na kontakt 098 469 426.

Kao dio aktivnosti kojima se pruža potpora poduzetnicima početnicima Grad Velika Gorica provodi i projekt #StartupVG inkubator. U prostoru #StartupVG inkubatora poduzetnici imaju mogućnost korištenja uredskog  prostora sa svom potrebnom poslovnom infrastrukturom, a isto tako i savjetodavnu podršku u svom radu.

Više informacija možete dobiti na Facebook i Instagram stranici Startup VG , putem e-maila: poduzetnistvo@gorica.hr te na broj telefona: 01/5520-522 i 01/5559-436.

The post StartupVG IT akademija – prekvalifikacijski program za nezaposlene #StartupVG appeared first on Vegora.