Prijava

Vaša prijava

POZIV NA OKRUGLI STOL – Start-up nacija

[]

Pozivamo Vas na okrugli stol – županijski susret u sklopu projekta Start-up nacija: Hrvatska tematska mreža za razvoj poduzetništva i samozapošljavanja za Zagrebačku županiju.

Okrugli stol se održava 24. travnja 2023. s početkom u 12,30 sati u Pučkom otvorenom učilištu Velika Gorica, Vijećnica, 1. kat, Zagrebačka ulica 37, Velika Gorica.

Okrugli stol organiziraju Razvojna agencija Grada Velika Gorica – VE-GO-RA i GTF-Inicijativa za održivi rast iz Zagreba, nositelj projekta.

Teme okruglog stola županijskog susreta su poduzetništvo, samozapošljavanje i start up (s naglaskom na žensko poduzetništvo, (samo)zapošljavanje, inovacije, društveno poduzetništvo, ruralni razvoj te održivo društveno, ekonomsko, kulturno i ekološko osnaživanje i izgradnju zajednice), a namijenjen je javnom i privatnom sektoru, organizacijama civilnog društva i akademskoj zajednici.

Projekt Start-up nacija: Hrvatska tematska mreža za razvoj poduzetništva i samozapošljavanja doprinosi izgradnji kapaciteta javnog i civilnog sektora za kvalitetno prenošenje potreba u društvu i zagovaranje unaprjeđenja javnih politika socioekonomskog razvoja.

Ukupna vrijednost projekta je 389.415,80 EUR, a sufinanciran je iz Europskoga socijalnog fonda, Operativnog programa Učinkoviti ljudski potencijali 2014.-2020. u okviru poziva „Tematske mreže za društveno-ekonomski razvoj te promicanje socijalnog dijaloga u kontekstu unapređivanja uvjeta rada“.

Nositelj projekta je udruga GTF-Inicijativa za održivi rast, a partneri su Ličko-senjska županija, Hrvatska zajednica županija, Sveučilište u Dubrovniku, Deša – Regionalni centar za izgradnju zajednice i razvoj civilnog društva, Start-up udruga za poticanje poduzetništva i zapošljavanja mladih, LAG Srijem, Hrvatska udruga poslovnih žena Krug, Udruga osoba s invaliditetom „Bolje sutra“ grada Koprivnice i Klaster „KOLO“.

Dolazak potvrdite putem e-maila na adresu tamara@gtf.hr do petka, 21. travnja 2023.

The post POZIV NA OKRUGLI STOL – Start-up nacija appeared first on Vegora.