Prijava

Vaša prijava

[JAVNI POZIV] Iskaz interesa za sudjelovanje u FAZI PREDAKCELERACIJE

[]

HAMAG BICRO objavio je javni poziv za iskaz interesa za sudjelovanje u FAZI PREDAKCELERACIJE  u okviru PROGRAMA AKCELERACIJE u sklopu mjere “Jačanje akceleracijske aktivnosti”, a sa svrhom provedbe niza aktivnosti usmjerenih inovativnim novoosnovanim poduzećima, razvojnim timovima i pojedincima (fizičkim osobama – za fazu pred akceleracije).

Aktivnosti se odnose na sustavnu podršku gore navedenim subjektima u cilju inicijalne procjene stanja njihovog poslovanja, individualnog savjetovanja o poslovanju, mentoriranju od strane stručnih mentora, pružanju podrške prilikom komunikacije s investitorima, aktivnostima internacionalizacije i sl.

Putem ovog Poziva HAMAG-BICRO će, zajedno s 9 akceleratora – provoditelja Programa akceleracije – odabrati do najviše 160 korisnika na području RH koji će dobiti priliku razvijati svoje poslovanje u prostorima provoditelja Programa kroz naredne 2 godine.

Na ovaj Poziv mogu se prijaviti novoosnovana poduzeća koja su osnovana najviše 5 godina prije dana predaje projektnog prijedloga čiji je razvoj djelatnosti ili proizvoda vezan uz inovativna rješenja, usluge i tehnologije; razvojni timovi te pojedinci (fizičke osobe) koji razvijaju inovativni proizvod/uslugu koji se trenutno nalaze u fazama TRL 5-8.

Korisnici će, u okviru ovog Programa, moći ostvariti nefinancijsku potporu u vidu usluga akceleratora – provoditelja Programa, kako slijedi:

  • u fazi pred akceleracije do najviše 4.000 €
  • u fazi akceleracije do najviše 17.000 €
  • u fazi post akceleracije do najviše 6.000 €

Navedena potpora će se evidentirati poduzećima kao potpora male vrijednosti, a na istu će ostvarivati pravo ukoliko zadovolje uvjete prelaska iz faze pred akceleracije u fazu akceleracije.

Nadalje, korisnici će se, također uz gore spomenuti preduvjet, moći prijaviti i na javne pozive na dodjelu bespovratnih sredstava namijenjenih za investicije i/ili ulaganje u obrtna sredstva te na poziv za dodjelu vaučera za internacionalizaciju poslovanja poduzeća koja sudjeluju u Programu akceleracije i koji podrazumijevaju aktivnosti sudjelovanja poduzeća na međunarodnim događanjima, izložbama, sajmovima, radionicama, konferencijama, a obuhvaćaju putne troškove, troškove noćenja, kotizacije i sl.

Prijavitelji se na natječaj prijavljuju putem online obrasca od 07. lipnja do 07. kolovoza 2024 (do 24:00), Tekst javnog poziva kao i svu popratnu dokumentaciju možete preuzeti i na službenim stranicama HAMAG-BICRA OVDJE.

The post [JAVNI POZIV] Iskaz interesa za sudjelovanje u FAZI PREDAKCELERACIJE appeared first on Vegora.