Prijava

Vaša prijava

Poziv na Info dan Europskoga vijeća za inovacije

[]

Europska investicijska banka u suradnji s Hrvatskom agencijom za malo gospodarstvo, inovacije i investicije organizira Info dan Europskoga vijeća za inovacije s posebnim fokusom na Accelerator. Ovaj događaj pruža jedinstvenu priliku za sve zainteresirane poduzetnike da se informiraju o mogućnostima financiranja putem EIC Acceleratora, kao i da saznaju kako pripremiti uspješnu prijavu za program.

EIC Accelerator namijenjen je start-up poduzećima i MSP-ovima s inovacijama koje mogu disruptirati postojeća ili stvoriti nova tržišta. Uvjet je da se inovacija nalazi na TRL razini 5 – 8 te da se temelji na recentnim znanstvenim ili tehnološkim otkrićima (deep tech).

Također, EIC Accelerator je u prvom redu namijenjen inovacijskim projektima za koje su potrebna dugoročna i značajna ulaganja, a koja su preriskantna isključivo za privatne investitore te izazovna za male i novoosnovane tvrtke.

Datum: 20. lipnja 2024.

Vrijeme: 9:30 sati

Lokacija: Europska kuća, Europski trg, Zagreb

Na Info danu ćete imati priliku:

  • saznati više o EIC Acceleratoru
  • čuti iskustva uspješnih prijavitelja, hrvatskog EIC ambasadora, koji je uspješno osigurao financiranje kroz ovaj instrument
  • postaviti pitanja stručnjacima i dobiti savjete iz prve ruke

Program se nalazi u prilogu.

Molimo Vas da svoje sudjelovanje potvrdite najkasnije do 18. lipnja 2024. putem poveznice.

The post Poziv na Info dan Europskoga vijeća za inovacije appeared first on Vegora.