Prijava

Vaša prijava

[RADIONICA] Osnove digitalnog marketinga i oglašavanja za posrednike u prometu nekretninama – HGK

[]

Prva u nizu radionica koja se provodi u partnerskoj suradnji Hrvatske gospodarske komore i Sveučilišta Algebra održat će se u srijedu, 28.  kolovoza 2024. godine, u 10 sati u dvorani C u središnjici Hrvatske gospodarske komore. Radionica na temu osnove digitalnog marketinga i oglašavanja namijenjena je posrednicima u prometu nekretnina sa područja Zagreba i Zagrebačke županije.

Polaznici će imati priliku naučiti sve o najnovijim trendovima iz područja marketinga i upravljanja digitalnim alatima od stručnjaka – nastavnika i predavača sa studijskog programa digitalnog marketinga Sveučilišta Algebra.

Teme radionice:

  • Uvod u digitalni marketing i oglašavanje
    • Marketing i oglašavanje
    • 4P model
    • STP proces
  • Korisničko putovanje
  • Mjerenje uspješnosti (konverzije i metrike)

Cilj je radionice upoznati polaznike s osnovnim principima marketinga i oglašavanja te procesom segmentacije, ciljanja i pozicioniranja brenda. Također, polaznici će se upoznati s modelima koji opisuju korisničko putovanje te kako ih primijeniti u komunikaciji na digitalnim komunikacijskim kanalima. Na kraju, upoznat će se s osnovnim metrikama koje mjere uspješnost komunikacije.

Kotizacija i plaćanje 

Iznos kotizacije:

  • za poslovne subjekte koji plaćaju članarinu HGK sudjelovanje za svakog prvog prijavljenog sudionika je uključeno u članarinu, odnosno bilježi se kao konzumirana usluga iz plaćene članarine u iznosu od 50,00 EUR.
  • Za svakog idućeg sudionika iz poslovnog subjekta koji plaća članarinu HGK kotizacija po sudioniku iznosi 100,00 EUR + PDV
  • Za poslovne subjekte koji ne plaćaju članarinu HGK, kotizacija po sudioniku iznosi 100 EUR + PDV

Ukoliko poslovni subjekt nije obveznik plaćanja članarine Komore, a želi to postati može iskazati interes za plaćanje članarine putem poveznice.

Upute za prijavu:

Prijava sudjelovanja je obavezna putem Digitalne komore 

Broj mjesta je ograničen, a prijave se zaprimaju do 26. kolovoza 2024. ili do popunjavanja kapaciteta sukladno redoslijedu prijava.

Ukoliko niste registrirani u Digitalnu komoru, možete se registrirati ovdje, a upute za registraciju možete pronaći ovdje.

UVJETI OTKAZIVANJA:

Polaznicima koji plate kotizaciju, a neće moći sudjelovati, potpuni povrat kotizacije bit će moguć samo ako najave svoje otkazivanje na e mail adresu tbuic@hgk.hr najkasnije do utorka 27. kolovoza u 12 sati. Nakon tog roka, povrat novca više neće biti moguć. 

Polaznicima koji su se prijavili na radionicu, a nisu otkazali svoje sudjelovanje na e-mail adresu tbuic@hgk.hr najkasnije do utorka 27. kolovoza u 12 sati, bit će ispostavljen račun. Prijavom za sudjelovanje na edukaciji polaznici potvrđuju kako prihvaćaju ove uvjete otkazivanja.

The post [RADIONICA] Osnove digitalnog marketinga i oglašavanja za posrednike u prometu nekretninama – HGK appeared first on Vegora.


Sutra bez vode Pisarovina i Gradec Pokupski

Popis učenika 1. i 5. razreda za školsku godinu 2024./2025.