Prijava

Vaša prijava

[KONFERENCIJA]BIZ-BUY-SELL – preuzimanje uhodanog malog biznisa kao poduzetnička prilika

[]

Pridružite se BIZ-BUY-SELL konferenciji, koja se održava 16. listopada 2024. u Hrvatskoj udruzi poslodavaca, Radnička cesta 37a, Zagreb, i otkrijte kako preuzimanje uhodanog malog biznisa može biti vaš ulaz u svijet poduzetništva ili prilika za širenje poslovanja.

Konferencija okuplja stručnjake i poduzetnike iz Hrvatske koji će podijeliti svoja iskustva, savjete i primjere iz prakse.

Od uvodnih riječi Mirele Alpeze iz CEPOR-a i Vanje Cico iz EFSE-a, do analize tržišta kupoprodaje malih biznisa i panela koji istražuje podršku za poduzetnike, konferencija nudi drugačiji pogled na poduzetničke prilike. Saznajte kako procijeniti vrijednost biznisa iz perspektive zainteresiranih kupaca, te iskoristite priliku za networking i matchmaking s biznis brokerima i savjetnicima.

Sudjelovanje na konferenciji se ne naplaćuje. Program s informacijama o sudionicima skupa dostupan je u prilogu te na poveznici PROGRAM.

Prijavite se putem POVEZNICE i osigurajte svoje mjesto na konferenciji najkasnije do 11.10.2024.godine.

Konferencija je dio projekta „Facilitating Business Transfer kojeg provodi CEPOR uz podršku Europskog fonda za jugoistočnu Europu.

The post [KONFERENCIJA]BIZ-BUY-SELL – preuzimanje uhodanog malog biznisa kao poduzetnička prilika  appeared first on Vegora.