Prijava

Vaša prijava

OSIGURAJ SVOJ POSLOVNI PLAN ZA SAMOZAPOŠLJAVANJE, ZELENO DIGITALNO I BIRAM HRVATSKU U 2025. GODINI

[]

Obavještavamo da smo 30. rujna 2024. uspješno zaključili predaju poslovnih planova za samozapošljavanje za tekuću godinu. Tijekom 2024. godine kreirali smo brojne poslovne planove u različitim sektorima – od građevine, beauty industrije, digitalnog marketinga, poduka, arhitekture, do dizajna interijera.

Pomogli smo u realizaciji preko 80 poduzetničkih ideja, ostvarivši s klijentima više od 800.000,00 eura.

Izuzetno smo zadovoljni postignutim rezultatima te zahvaljujemo našim klijentima na povjerenju što smo upravo mi bili dio njihove poduzetničke priče.

Što nas čeka u 2025. godini?

Uvjeti za nove Poticaje za samozapošljavanje za 2025. godinu bit će poznati u siječnju 2025.godine, a za sve zainteresirane već smo dostupni za konzultacije i savjetovanje. Naš cilj je da vas na najbolji način pripremimo kako biste uz podršku ostvarili svoju poslovnu viziju.

Sada je pravo vrijeme da dogovorite savjetovanje ili konzultacije kako biste se optimalno pripremili za početak godine i apliciranje na Poticaje za samozapošljavanje, zeleno digitalno poslovanje i projekt Biram Hrvatsku.

Usluge vezane za samozapošljavanje za 2025. godinu su i iduće godine otvorene za nove poduzetnike te stojimo na raspolaganju pri izradi poslovnih planova, savjetovanja, konzultacije te edukacije o Poticajima 2025.

Za sve informacije slobodno nas kontaktirajte putem e-maila na info@vegora.hr, telefonom na 01/ 5542668 ili 01/5542667, ili nas posjetite osobno na adresi Podložnica 6, Velika Gorica u sklopu VG Poduzetničkog inkubatora.

The post OSIGURAJ SVOJ POSLOVNI PLAN ZA SAMOZAPOŠLJAVANJE, ZELENO DIGITALNO I BIRAM HRVATSKU U 2025. GODINI appeared first on Vegora.