Prijava

Vaša prijava

Mala škola trgovačkog prava


Tijekom svog poslovanja poduzetnik se često puta  susretne s raznim pravnim izazovima i preprekama.  Najčešće se traže odgovori na pitanja vezana uz trgovačko i radno pravo.  Svjesni smo da su te usluge  ponekad skupe i nedostupne malim poduzetnicima,  stoga u cilju olakšanja pristupa pravnoj problematici VE-GO-RA u sklopu projekta „Mala škola trgovačkog prava“ nudi besplatno predavanje iz trgovačkog prava.

Polaznici projekta upoznati će se s temeljnim odredbama vezanim za ustroj i organizaciju trgovačkog društva (odgovornosti, prekršaji i kazne direktora i vlasnika), temeljnim stavkama raznih ugovora (kupoprodaji robe i usluga, najmu, leasingu, građenju, ortaštvu i sl.) kao i  oblicima prisilnih naplata potraživanja. Osim toga naučiti će kako kvalitetno pripremiti ugovor o radu te kako se zaštiti prilikom raskida istoga.

Predavanje će održati u sjedištu VE-GO-RA-e (Šetalište Franje Lučića 15, Velika Gorica) prema sljedećem rasporedu:

1. Ustav i pravni sustav

  • 14.5.2018. od 12h – 16h

 

2. Zakon o trgovačkim društvima

  • 15.5.2018. od 12h – 16h

 

3. Zakon o obveznim doprinosima

  • 16.5.2018. od 12h – 16h

 

4. Ovršni zakon

  • 17.5.2018. od 9h – 13h

 

5. Zakon o radu

  • 18.5.2018. od 9h – 13h

 

Prijaviti se mogu svi zainteresirani vlasnici i/ili direktori trgovačkih društava sa sjedištem na području Velike Gorice.

Sredstva su osigurana za sudjelovanje 12 velikogoričkih poduzetnika.

Prijave su otvorene do 11.05.2018. godine, a moguće su OVDJE.

Nakon zaključenja procesa prijava, izradit će se konačna lista polaznika u skladu s ukupnim brojem slobodnih mjesta. Pravo sudjelovanja imat će isključivo prijavitelji koji su mailom zaprimili potvrdu sudjelovanja, a od sudionika se očekuje kontinuitet u pohađanju predavanja.


Bikovi zamalo srušili vodeći Kvarner