Prijava

Vaša prijava

Google Digitalna garaža – anketa i prijave za obavijesti o daljnjim radionicama


 

Google je, u suradnji s Hrvatskom gospodarskom komorom, Hrvatskom udrugom poduzetnika, Razvojnom agencijom Grada Velika Gorica – VE-GO-RA i Visokim učilištem Algebra, pokrenuo nacionalnu turneju kako bi lokalnim tvrtkama pomogli maksimalno iskoristiti mogućnosti digitalnog svijeta. Stručni treneri susrest će se s lokalnim digitalnim poduzetnicima kako bi pomogli malim i srednjim tvrtkama ubrzati rast te im omogućili pristup globalnom tržištu. Same radionice su trenutačno usmjerene na male i srednje poduzetnike, ali i građane koji će imati priliku saznati više o tome kako izgraditi online prisutnost, kako napraviti kvalitetnu web stranicu te kako se oglašavati online.

Cilj je inicijative omogućiti pristup besplatnoj edukaciji o digitalnim alatima za pokretanje i razvoj online poslovanja.

Održana je prva uspješna radionica 21.09.2018. godine na temu Google My Business – besplatni alat koji osigurava prisutnost na Google Pretraživanju i Kartama, a druga  interaktivna radionica  se održala 04.12.2018. godine u Vijećnici Pučkog otvorenog učilišta Velika Gorica, na temu Uvod u digitalni marketing  –  Želite li nadograditi svoje digitalne vještine potrebne za proširenje poslovanja, napredovanje u karijeri ili rast samopouzdanja u digitalnom okruženju? Polaznici su jako zadovoljni stručnošću predavača i zainteresirani su za daljnje radionice na temu digitalnog marketinga te pripremamo iduću raidonicu početkom drugog mjeseca te možete popuniti anketu niže i prijavitit se na listu za obavijesti kako bi prvi saznali i osigurali svoje mjesto na radionicama.

U sklopu Digitalne garaže održavat će se cijeli niz interaktivnih radionica te će se organizirati kroz cijelu iduću godinu, a samo neke od ponuđenih tema su: Prvi koraci u online uspjehu, Podrobno proučite društvene medije, Web stranica kao temelj digitalnog marketinga, koncept optimizacije web stranica (SEO), Uvod u Google AdWords oglašavanje, Uvod u Analytics, Izradite e-commerce trgovinu.

Predložene teme idućih radionica i sljedeću u nizu prepuštamo vama na odabir putem ankete OVDJE.

 

Zašto Digitalna garaža?

Ove besplatne interaktivne radionice su prilika za građane i poduzetnike koji žele osnažiti svoje digitalne vještine, kao i za male i srednje tvrtke koje žele povećati korištenje digitalnih alata. Manje od trećine građana Hrvatske kaže kako posjeduje „više od osnovnih“ digitalnih vještina¹, koje osnažuju radnu snagu pri korištenju prednosti tehnologije u svrhu poboljšanja produktivnosti. Istodobno, polovica građana Hrvatske (49 % u dobnoj skupini od 16 do 74 godine) ne posjeduje čak osnovne digitalne vještine. Da bi uspjeli u novoj digitalnoj eri, zemlje trebaju potaknuti lokalno poduzetništvo i razvijati digitalne vještine kako bi pomogli pojedincima i poduzetnicima iskoristiti puni potencijal internetskih alata i ostvariti uspjeh online.

Tko su stručni treneri koji predaju na interaktivnim radionicama? Stručnjaci sa svakodnevnom praksom će vam u sklopu Digitalne garaže pomoći da uspijete na mreži. To su stručnjaci za internet poslovanje s višegodišnjim iskustvom i svakodnevnom praksom u digitalnom marketingu i razvoju internetskog poslovanja, tzv.  “digitizeri”.

Koja je razina znanja potrebna za sudjelovanje?

Svatko može imati koristi od Digitalne garaže bez obzira na razinu znanja, ciljeva i zanimanje.  Sudionici ne moraju imati prethodno znanje kako bi sudjelovali na radionicama.

Je li potreban laptop za interaktivne radionice?

Nije nužan laptop tijekom interaktivnih radionica Digitalne garaže. Vaš dobra volja je najvažnija. Nakon radionice, online platformi  možete pristupiti i od kuće.

Ovo je prilika za sve zainteresirane koje žele iskoristiti puni potencijal interneta u svom poslovanju i premostiti jaz u posjedovanju digitalnih vještina jedan je od najvećih izazova u Europskoj uniji.

Ako želite saznati više o ovom programu, posjetite stranicu Google digitalna garaža.