Prijava

Vaša prijava

Velikogorički poduzetnici su još jednom prepoznali bit investicije vremena u poslovno educiranje


U četvrtak, 21. veljače, održana je još jedna edukacija velikogoričkih poduzetnika, na temu: Leadership – nova kultura uspješnog rukovođenja.

Poduzetnici sudionici su imali priliku educirati se o modernim metodama upravljanja radnim timovima, kao jednim od temelja uspješnog dugoročnog poslovanja. Edukaciju je vodila naša sugrađanka, gospođa Svjetlana Andričević. Gđa Andričević ima višegodišnje iskustvo mentoriranja top menadžera i kreiranja programa edukacija na svim razinama menadžmenta.

Na edukaciji je sudjelovalo dvadesetak poduzetnika koji su prepoznali potencijal investicije vremena u obogaćivanje vlastitog poslovnog znanja.

Bila je ovo izvrsna prilika za obradu tema poput: ključne vještine za uspješno rukovođenje, načini vođenja svojih zaposlenika, kako motivirati zaposlenika i slično, a sve u svrhu izgradnje uspješnog tima.

Ujedno, ovo je bila rijetka prilika na kojoj su poduzetnici mogli dobiti stručne savjete u ovoj temi, ali i  izmijeniti međusobno svoja dosadašnja iskustva u vođenju timova.

Ve-Go-Ra, kao razvojna agencija Grada Velika Gorica, osluškuje potrebe velikogoričkih poduzetnika i organizira edukacije i radionice upravo na teme za koje su poduzetnici pokazali interes. U tom smjeru nastavljamo i dalje. Iduća prilika je već idući tjedan, u srijedu 27. veljače 2019., kada će biti radionica za poduzetnike na kojoj ćemo moći naučiti  zašto i  kako se oglašavati na društvenim mrežama. Radionica se održava u sklopu Ve-Go-Ra projekta “Google Digitalna garaža”.  Voditelj radionice  certificirani je za Google AdWords program oglašavanja na Internetu i Google Analytics program za praćenje i analizu prometa web sjedišta. Više o radionici saznajte ovdje.

Ve-Go-Ra, u cilju daljnjeg educiranja naših poduzetnika, radionicu organizira besplatno za sve polaznike. Vremena do radionice još ima, nekoliko dana, no ne i mjesta, zato predlažemo da se prijavite  ako već niste, čim prije na ovaj link.

Galerija slika ovdje.

 


Uspješna radionica leadershipa