Prijava

Vaša prijava

Popis treće skupine subjekata koji su zaprimili potpore Zagrebačke županije – COVID-19


Upravni odjel za gospodarstvo i fondove Europske unije Zagrebačke županije raspisao je 04. lipnja 2020. godine Javni poziv za dodjelu bespovratnih potpora za očuvanje i poticanje poslovne aktivnosti za mikrosubjekte čiji je rad obustavljen zbog trajanja epidemije bolesti Covid – 19, a osigurana sredstva su u iznosu 13 milijuna kuna.

 

Na javni poziv se odazvalo 700 poslovnih subjekata. a potpore su odobrene u iznosima od 3.000 do 24.000 kuna po subjektu.

 

Obrađene su prijave i objavljene za treću skupinu, a u pripremi je donošenje Odluke o dodjeli potpora za četvrtu skupinu.

 

NAPOMENA: Uplata sredstva korisnicima slijedi nakon što dostave/pošalju potpisani ugovor o dodjeli bespovratnih sredstava u Zagrebačku županiju.

 

Bespovratne potpore se dodjeljuju za nabavu opreme, sirovine i materijala za obavljanje osnovne djelatnosti, podmirenje kreditnih/leasing (financijski) obveza za nabavljenu opremu, korištenje/najam poslovnog prostora, komunalne troškove, troškove telekomunikacija, knjigovodstvenih usluga, licencija, koncesija te drugih troškova za obavljanje osnovne djelatnosti.

 

Popis poduzetnika čije su prijave odobrene i odbijene po skupinama možete vidjeti OVDJE.

 

Ukoliko imate bilo kakvih pitanja u vezi Javnog poziva, slobodno nam se obratite  mejlom na mjere@vegora.hr  ili na telefone 5542 667 i 5542668, rado ćemo pomoći.


Ena i Pavao pozvani na državno Natjecanje iz Fizike