Prijava

Vaša prijava

PRIJAVI SE NA BESPLATNE RADIONICE JAČANJA VLASTITIH KAPACITETA U SVRHU VEĆE KONKURENTNOSTI PRI ZAPOŠLJAVANJU!


PRILIKA ZA SVE MLADE NEZAPOSLENE U DOBI OD 20-29 

Radionice bez naknade za jačanje vlastitih kapaciteta u svrhu veće konkurentnosti pri zapošaljavanju. 
U periodu od 12 – 16.10.2020 organiziramo ONLINE radionice pod nazivom “Socijalne i komunikacijske vještine”. Moduli osposobljavanja iz Socijalnih i komunikacijskih vještina odnose se na razne vrste vještina koje su korisne za unapređivanje vještina mladih i njihove učinkovitosti u obavljanju poslova u području turizma.
Mlade NEET osobe, po završetku ovog obaveznog modula, mogu birati između dodatne dvije edukacije: Vještine zapošljavanja u turizmu i Turističke poduzetničke vještine. Također, mladi koji prođu navedene edukacije u sklopu projekta, mogu sudjelovati u četveromjesečnoj mobilnosti – praksa u turizmu.
Projekt NESET „Osnaživanje mladih koji nisu zaposleni, ne obrazuju se i ne osposobljavaju (eng. NEET) radi održivog zapošljavanja u turizmu”, trogodišnji je projekt koji se financira sredstvima Europskog gospodarskog prostora i norveškog Fonda za zapošljavanje mladih i pruža opsežnu transnacionalnu podršku održivoj integraciji mladih na tržište rada u turizmu ostvarivanjem uvjeta za zapošljavanje i poduzetništvo NEET-ova u raznim oblicima turizma, uključujući alternativni turizam.
Prijavite se OVDJE.

 

GLAVNA STRANICA PROJEKTA NESET  – www.neset-project.eu

EEA and Norway Grants stranica  – www.eeagrants.org

 

 

NESET - National Info Day - VEGORA i ECHO