Prijava

Vaša prijava

BizHack Startup Caffe: Održivi razvoj i skaliranje poslovanja


Hrvatska gospodarska komora uz podršku Lean startup Hrvatske organizira BizHack Startup Caffe.  Susreti s domaćim poduzetnicima organizirani su s idejom razmjene informacija, iskustava i znanja između poduzetnika i sudionika te međusobne pomoći pri lakšoj realizaciji poduzetničkih pothvata.

Tema BizHack Startup Caffea je  “Održivi razvoj i skaliranje poslovanja”, a održat će se 19. studenoga 2020. s početkom u 17h. Okupiti će poduzetnike domaćine sa varaždinskog područja, a lokalni partner projekta je TechPark Varaždin. Na događaju sudjeluju Jelena Kovačić, urednica i direktorica izdavačke tvrtke Evenio d.o.o., Ivica Kruhek, direktor Marker d.o.o., Goran Kanižaj, suosnivač i direktor tvrtke MOBILISIS i Ivor Bihar, COO Mediatoolkit.

Nakon kratkog upoznavanja i networkinga, na predavanju ćemo odgovoriti na pitanje kako postići dugoročnu financijsku održivost i rast.  Poduzetnici domaćini će podijeliti svoje iskustvo skaliranja poslovanja te koji su im resursi bili potrebni na tom putu.

Sudjelovanje na događaju je besplatno i otvoreno za prijave sudionika iz cijele Hrvatske. Održat će se na platformi Zoom na hrvatskom jeziku. Potrebna je prethodna prijava putem sljedeće poveznice: OVDJE 

Sudjelovanje na događaju je besplatno i otvoreno za prijave sudionika iz cijele Hrvatske. Održat će se na platformi Zoom na hrvatskom jeziku.

Više informacija o ciklusu online susreta dostupno je OVDJE.