Prijava

Vaša prijava

Online meetup – digitalni turizam – Netokracija


22. prosinca, od 10 do 11 sati, održat će se online meetup posvećen digitalnom turizmu, a posebice poduzetnicama i drugim aktericama u ovom sektoru gdje će između ostalog odgovoriti na pitanja “Kako hrvatske tvrtke mogu podržati turističku industriju?” i “Kako dovesti goste putem digitalnih kanala?”.

 

Meetup će otvoriti Nikolina Zečić, direktorica upravljanja iskustvom klijenata, marketinga, identiteta i komuniciranja Zagrebačke banke, s kojom će se razgovarati o tome kako hrvatske tvrtke mogu podržati turističku industriju (i poduzetnice) i tako postaviti temelje za panel raspravu, Jelena Holenko Pirc, vlasnica i osnivačica, Lynx and Fox, koja svojim velikim angažmanom, posebice na društvenim mrežama, promovira šetnje po Gorskom kotaru i ostale aktivnosti u tom kraju. Drugi panelist je Goran Rihelj koji je prije pet godina pokrenuo specijaliziran portal o hrvatskom turizmu, HrTurizam.hr.

 

Važan dio domaćeg turizma čini i Hrvatska turistička zajednica, stoga će nam se u raspravi pridružiti i Martina Srnec, direktorica Sektora za promociju i oglašavanje, zadužena za uspostavljanje i provođenje strategije oglašavanja Hrvatske kao turističke destinacije na europskim i dalekim emitivnim tržištima. 

 

U raspravi će sudjelovati i Gorana Lambaša, Senior Solution Consultant u Lemaxu. Ona od 2017. radi na implementaciji Lemaxovih softverskih rješenja kod klijenata diljem svijeta s ciljem digitalizacije kompleksnih turističkih procesa.

 

Prijave su besplatne, ali prvih 50 dobiva goodiese.

 

Svoju pozivnicu možete osigurati ispunjavanjem prijavne forme na službenoj web stranici, a 50 prvo-prijavljenih dobiva goodie bag iznenađenje na kućnu adresu!

 

Uz glavnog partnera događaja, Zagrebačku banku, medijski partneri su Zadovoljna.hr i HrTurizam.hr.