Prijava

Vaša prijava

Malonogometna liga Turopolja i Posavine nastavlja se u Veleševcu i Turopolju

['mali nogommet', 'mnal tip', 'turopolje', 'veleševec']

Ovog vikenda, 3. i 4. srpnja 2021. godine, igraju se 4. i 5. kolo MNL TiP.

MNL TiP, raspored 4. kola

Domaćin 4. kolu je Veleševec, na igralištu “Prek Savišča”. U ovom je kolu nekoliko zanimljivih parova, a dan otvaraju iste ekipe koje su i završile u finalu Kupa MNL TiP-a u Kučama, domaćin Veleševec i osvajač Kupa, Gornje Podotočje. Domaćin je sigurno dodatno motiviran ovim uspjehom igranja u finalu, ali teško da će im to biti dovoljno ako mlade podotočke snage dođu kompletne u Veleševec.

Kup MNL TiP, Veleševec – Gornje Podotočje, detalj s utakmice. Foto: Zlatan Sever/V’Gradu

U susretu Turopolja i Vukovine bit će zanimljivo, ali prednost je na strani Vukova iz Vukovine, isto kao i u susretu Čičke Poljane i Novog Čiča gdje je prednost na strani Novočičana. Iako i Poljana igra dobar nogomet. Okujske šanse protiv Jagodnog nisu velike, ali ipak postoje, dok nakon njih dolazi na red vjerojatno najzanimljiviji susret dana, Bukevje protiv Kuča. Bukevje je uvijek dodatno motivirano kad igra protiv Kuča, dok je pitanje jesu li Kučani preboljeli pomalo neočekivano neosvajanje Kupa “u svom dvorištu”. Ribnica bi trebala svladati Drnek, dok Stuparić&Co ne bi trebali imati previše problema protiv Lazina. Za kraj bi Mraclin trebao upisati tri boda protiv novaka Rakitovca.

Kup MNL TiP, Mraclin – Veleševec, detalj s utakmice. Foto: Zlatan Sever/V’Gradu

U nedjelju, na poznatom “Leštantu” u Turopolju odigrava se 5. kolo, a otvaraju ga Turopolju susjedna sela, Buševec i Rakitovec. Sve osim pobjede Buševca bilo bi prvorazredno iznenađenje. Drnek i Čičke Lazine nastupaju u drugoj utakmici, Lazine su u laganoj prednosti. Kuče je pobijedilo Ribnicu u Kupu, a trebali bi i u prvenstvu, dok Jagodno igra protiv Bukevja. Prednost Bukevju. Mraclin je favorit protiv Veleševca, ali bio je favorit i u Kupu, pa je Veleševec pobijedio. A favorit je i Novo Čiče protiv Okuja. Vukovina bi ipak trebala pobijediti Čičku Poljanu, dok je za kraj predviđen “šlager” kola, Turopolje protiv mladih Podotočana. Puno ovisi o tome hoće li za Turopolje zaigrati Šejić, ali i tko će biti na drugoj strani. Zanimljiv dvoboj, prednost Gornjem Podotočju.

MNL TiP, raspored 5. kola

Objava Malonogometna liga Turopolja i Posavine nastavlja se u Veleševcu i Turopolju pojavila se prvi puta na V'Gradu.