Prijava

Vaša prijava

Mislav Čunčić u Turopoljcu iz Kuča

['amateri', 'jžnl', 'Kuče', 'nogomet', 'prijelazni rok', 'Turopoljac']

Vrijeme je prijelaznog roka, klubovi se pojačavaju i pokušavaju dovesti provjerene igrače u svoje redove. Jedan takav dolazak dogodio se danas u Turopoljcu iz Kuča.

Sportski direktor, Franjo Berković nazvao me i zamolio da dođem na igralište Turopoljca rekavši da ima iznenađenje za mene, ali i za turopoljsku nogometnu javnost.

Kad sam stigao, pred ulazom u objekt dočekali su me Franjo Berković i – Mislav Čunčić sa zelenim dresom broj 5 u rukama Čunčića.

Mislav Čunčić i Franjo Berković na predstavljanju. Foto: Zlatan Sever/V’Gradu

Zamolili su me da napravim fotografiju i objavim da se Mislav Čunčić vraća u “staro jato”, u klub u kojem je počeo svoju nogometnu karijeru. A karijera je bila bogata, nakon igranja u Turopoljcu, u mlađim kategorijama, sa 14 godina otišao je u tadašnji Radnik u Veliku Goricu, da bi zatim igrao još i u Lučkom, Zagorcu iz Krapine te u Gorici i Kurilovcu. Zadnji je angažman imao u Zagorcu iz Krapine, odakle je i došao u Turopoljac.

Mislav negdje od polovice travnja trenira s igračima Turopoljca jer u Zagorcu više nije dobivao priliku, tako da poznaje igrače i trenera. Upitavši ga za razlog zbog kojeg se odlučio vratiti nakon 20 godina igranja nogometa u 2. i 3. HNL, rekao je da je puno vremena trošio na putovanja i odlaske na treninge, a da je u međuvremenu “uplovio u bračnu luku” i postao otac, te da mu putovanja i izbivanja od kuće više nisu tako zanimljiva i da želi više vremena posvetiti svojoj obitelji i biti s njima. Iako je, kako kaže, bilo nekoliko zanimljivih ponuda i ovih dana. Također smatra da je u dobroj kondiciji i da još puno može dati u zelenom dresu Turopoljca.

Da, primjetna je njegova dobra fizička pripremljenost i sada kad su prvenstva gotova, tako da je dolazak Mislava Čunčića sigurno veliki dobitak za Turopoljac.

Mislav Čunčić nije imao vremena za duži razgovor, obećao je suprugu odvesti u kino. A kad Mislav Čunčić nešto obeća, onda tu nema puno izbora.

Sportski direktor Franjo Berković ostao je nasmiješen i dobro raspoložen nakon ovog susreta i poželio Mislavu najtopliju dobrodošlicu u Turopoljac.

A u zraku kao da je ostalo pitanje hoće li ovaj povratak Mislava Čunčića imati utjecaja i na druge vrsne nogometaše iz Kuča koji igraju u drugim klubovima…

 

Objava Mislav Čunčić u Turopoljcu iz Kuča pojavila se prvi puta na V'Gradu.