Prijava

Vaša prijava

Najekskluzivniji automobilski klub na svijetu stiže u Veliku Goricu!

['automobili', 'klub', 'mate rimac', 'pista']

Najekskluzivniji automobilski klub na svijetu stiže u Veliku Goricu!

Još samo nekoliko dana dijeli nas od jednog od najspektakularnijih oktanskih događaja ikada upriličenih u Lijepoj našoj. U Hrvatsku stiže Supercar Owners Circle, čiji je partner i tvrtka Rimac automobili.

Riječ je o najekskluzivnijem automobilskom klubu na svijetu koji okuplja vlasnike upravo takvih vozila – najekskluzivnijih, dok je maksimalan broj članova ograničen na 150.

Članstvo u klubu stoji 3.200 američkih dolara, no kolekcija mora vrijediti barem sedam milijuna dolara, kako biste uopće ušli u razmatranje.

Ipak, prosječan član SOC-a broji 65 automobila u svojoj kolekciji, dok se prosječna vrijednost jednog primjerka procjenjuje na 1,2 milijuna američkih dolara.

Neke od njih moći ćete vidjeti već ovoga tjedna, kada članovi SOC-a i njihove egzotične jurilice stižu u Zagreb, nakon čega će se zaputiti prema Opatiji i Malom Lošinju.

Foto: Rimac automobili

Karavela će startati u petak, 3. rujna ispred Hrvatskog narodnog kazališta u Zagrebu oko 15 sati nakon čega će se uputiti na pistu Zrakoplovno-tehničkog centra u Velikoj Gorici.

Nastavak druženja zakazan je za idući dan u Opatiji nakog čega će karavela preseliti na Mali Lošinj trajektom rezerviranim isključivo za sudionike događaja.

Neki od potvrđenih sudionika su: Bugatti Divo i Chiron Pur Sport, Pagani Huayra R i Imola, McLaren P1, Lexus LFA Nürburgring Edition, Koenigsegg CCR i Regera, Ferrari LaFerrari i F40 i drugi.

Ovaj petak, 16 sati ZTC Velika Gorica. Dođite vidjeti desetke najpoželjnijih auta na svijetu na jednoj hrpi. Ulaz slobodan svima. Poziv Vam je uputio i Mate Rimac.

Objava Najekskluzivniji automobilski klub na svijetu stiže u Veliku Goricu! pojavila se prvi puta na V'Gradu.