Prijava

Vaša prijava

Lukavcu pobjeda u gostima, Klasu prvi bod, Dinamo Hidrel izgubio dva boda u 94. minuti

['1.ŽNL', '3 hnl', 'amateri', 'jžnl', 'nogomet']

U subotnjim utakmicama 3. HNL Središte, Lukavec je gostovao na Trešnjevci, u Grabi i pobijedio domaćina Trešnjevku 4:2. Lijepa je to vijest nakon što je zadnje tri utakmice izgubio sa po 0:1. Mrežu Trešnjevke načeo je Armin Abazi već u 4. minuti, da bi Humeljak povećao na 2:0 u 14. minuti susreta. Domaćin smanjuje u 20. minuti, da bi Dino Konjevod opet povećao na dva razlike u 55. minuti susreta. Domaćin se još uvijek nada poboljšanju rezultata i smanjuje iz kaznenog udarca u 62. minuti, da bi konačnih 4:2 za goste postavio Karlo Athaller u 71. minuti, svega 5 minuta nakon ulaska u igru. Zaslužena pobjeda Lukavčana u Zagrebu.

NK LUKAVEC: Luter, Marijan Grdenić, Lagundžija (Krpan 66′), Meter, Marko Grdenić (Valentinčić 78′), Humeljak (Šiprak 89′), Abazi, Ezgeta, Konjevod (Borković 66′), Gudelj, Kaurin (Athaller 66′).

Na SRC Udarnik u Kurilovcu, domaći Kurilovec odigrao je bez golova protiv HAŠK-a. Bilo je prilika, ali lopta nije htjela u gol. Realan ishod prikazanog na terenu.

NK KURILOVEC: Išek, Grdenić, Musa, Popović, Resler (Bagramyan 90’+1), Tolj (Zubak 90’+1), Selman, Bakula (Marelja 67′), Završki, Radoš, Bukvašević.

U JŽNL su dva turopoljska ligaša odigrala svoje susrete danas. Ban Jelačić je očito specijaliziran za pobjede nad vodećima, jer nakon što su “skinuli skalp” vodećem Turopoljcu na igralištu u Vukovini, danas im je u goste stigao drugoplasirani Vatrogasac iz Zdenaca Brdovečkih. Pogotkom Memića u 70. minuti domaćin je svladao goste 1:0 u jednoj čvrstoj i borbenoj utakmici.

Klas je u Mičevcu napokon došao do prvog boda, nakon što je odigrao 1:1 protiv Jaske Vinogradara. Gosti su i poveli, ali je domaćin uspio anulirati njihovu prednost i osvojiti prvi bod u prvenstvu.

U 1. ŽNL Istok, Turopolje je nakon poraza u Meštrici ponovno krenulo pobjeđivati. Na igralištu na Leštantu pala je Milka Trnina, bilo je 3:1, a zgoditke su dali Ivan Kos (2) i Jurica Jambrešić.

Na gostovanju u Kloštru, Dinamo Hidrel vodio je 2:1 sve do 94. minute susreta, kada je obrana kapitulirala i izgubljena su dva boda.

REZULTATI:

3. HNL središte 8. kolo:

Kurilovec – HAŠK 1903 0:0

Trešnjevka – Lukavec 2:4 (Abazi, Humeljak, Konjevod i Athaller)

JŽNL, 8. kolo:

Klas – Jaska Vinogradar 1:1 (Kopilović)

Jelačić Vukovina – Vatrogasac Zdenci Brdovečki 1:0 (Memić)

1. ŽNL istok, 6. kolo:

Kloštar – Dinamo Hidrel 2:2 (Žugaj i Mislav Starčević)

Turopolje – Milka Trnina 3:1 (Ivan Kos 2 i Jurica Jambrešić)

Foto: FB Stranica NK Lukavec (Hvala!)

Objava Lukavcu pobjeda u gostima, Klasu prvi bod, Dinamo Hidrel izgubio dva boda u 94. minuti pojavila se prvi puta na V'Gradu.