Prijava

Vaša prijava

Kupujete online? Obavezno pročitajte!

['MicroTeam', 'webshop']

Svi smo danas navikli na nove tehnologije i više ne možemo zamisliti život bez pametnih uređaja, a u Microteam web shopu možete pronaći sve na jednom mjestu!

Tražite li laptop, bateriju ili punjač za njega? Želite složiti vlastito stolno računalo? Odabrati pisač za svoje potrebe i po nižoj cijeni ispisivati dokumente i najdraže fotografije? Online agent odgovorit će na svaki upit i naći najbolju opciju za svakoga.

Pametni telefoni su postali dio našeg života, ne služe nam samo za pozive i poruke već za puno više korisnih zadataka. Microteam u ponudi ima najpoznatije i najdraže marke, Apple, Samsung, Huawei, CAT, Lenovo, Xiaomi, Realme, a za njih i zaštitne maskice, punjače i slušalice.

Pametni satovi, danas nezaobilazni uređaji na ruci ljudi koji su prepoznali njegovu praktičnost. Na microteam.hr pronaći ćeš Xiaomi, Apple, Huawei, Samsung, Denver, Amazfit satove.

Smart home ponuda pruža mnoštvo uređaja kojima ćete jednostavno upravljati putem mobitela. Ne morate više brinuti jeste li isključili peglu, ako je uključena u pametnu utičnicu koja se gasi ili pali preko vašeg mobitela. Ili upalite grijanje prije nego što dođete kući i uživajte u toplini svog doma.

Preko weba možete naručiti i sve za vaš ured, papirnu konfekciju, pisači i crtači pribor, tiskanice i obrasce, kalkulatore i ostali pribor koji će olakšati rad, odlaganje i arhiviranje.

Osim informatičke opreme svjetski poznatih marki, na ovom webu naći ćete i hrvatski proizvod, Print-Team tonere i tinte. PrintTeam proizvodi daju ispis po kvaliteti i količini jednak originalu ili bolji. Njihovim korištenjem uštedjet ćete više od 50% novca kojeg ste namijenili za tu namjenu, a MicroTeam d.o.o. daje vam potpunu garanciju da upotrebom PrintTeam proizvoda nećete smanjiti radni vijek uređaja.

Sigurno smo nešto propustili u tolikoj ponudi, budi #klikispreddrugih i pogledaj ponudu na microteam.hr

Objava Kupujete online? Obavezno pročitajte! pojavila se prvi puta na V'Gradu.


Dan otvorenih vrata