Prijava

Vaša prijava

Produljen istražni zatvor policajcu koji je supruzi prijetio službenim pištoljem

['nasilnik', 'pištolj', 'policajac', 'sud', 'zatvor']

Općinsko državno odvjetništvo u Velikoj Gorici je 19. travnja nakon provedene istrage, podiglo pred Općinskim sudom u Velikoj Gorici optužnicu protiv hrvatskog državljanina (1967.) zbog počinjenog kaznenog djela protupravnog oduzimanja slobode u pokušaju i predložilo produljenje istražnog zatvora protiv okrivljenika.

Općinski sud u Velikoj Gorici je rješenjem od 19. travnja produljio istražni zatvor okrivljeniku, a navedena optužnica je potvrđena rješenjem istoga suda od 28. travnja.

Optužnicom se okrivljenog 54-godišnjaka tereti da je 17. siječnja 2022. počinio navedeno kazneno djelo na štetu svoje supruge, odnosno da ju je na parkiralištu ispred zgrade njezinog stanovanja fizičkim nasiljem nastojao ugurati u svoj automobil, pri čemu je kod sebe imao i službeni pištolj, a u daljnjem su ga postupanju spriječili su policijski službenici.

Drama se odvijala na parkiralištu ispred jedne zgrade u Velikoj Gorici. Dokaže li se nasilniku krivnja u kaznenom postupku, prijeti mu do 10 godina zatvora.

Objava Produljen istražni zatvor policajcu koji je supruzi prijetio službenim pištoljem pojavila se prvi puta na V'Gradu.