Prijava

Vaša prijava

NK Gradići preko Facebooka pozivaju igrače na probu i pripreme

['4. NL', 'amateri', 'Gradići', 'nogomet']

U nogometnom klubu Gradići, članu 4. NL Središte skupina B su po uzoru na NK Rudeš koji je prvi došao na ideju da društvenim mrežama, odnosno Facebook-om odluči potražiti igrače, odlučili napraviti isto te su objavili poziv svim igračima zainteresiranima za igranje nogometa u 4. NL da se jave na klupski mail. Rudešani su bili uspješni i primili čak 55 prijava igrača, od čega su sedmorica zadovoljila, a nešto slično očekuju i u Gradićima.

Igor Čagalj, trener NK Gradića. Foto: Z. Sever/V’Gradu

Kako kažu iz kluba, kostur ekipe ostaje na okupu, u klub se iz Austrije vratio Ivan Rajić, a pojačanje će imati i u novoustoličenom treneru Igoru Čagalju koji još ne planira objesiti kopačke na klin, a naslijedio je uspješnog trenera u prošloj sezoni Marka Biljana. Također, do sada su u klub pristigla i dvojica mlađih igrača, Matej Godinić iz HNK Gorice i Matej Žarko iz Sesvetskog Kraljevca, dok je službeno klub napustio samo Mario Šandor koji se vraća igranju nogometa u Austriji.

Ivan Rajić, povratnik iz Austrije u NK Gradiće. Foto: Z. Sever/V’Gradu

Svi igrači zainteresirani za igranje nogometa u NK Gradićima, članu 4. NL neka se jave na klupski mail: nkgradici21@gmail.com gdje će dobiti sve potrebne informacije o probi i početku priprema za nadolazeću sezonu.

Nadamo se da će i Gradići imati uspjeha u ovakvom načinu privlačenja igrača, a priču ćemo pratiti do kraja i o istoj Vas izvijestiti prije početka prvenstva. U svakom slučaju želimo im puno uspjeha.

Mario Šandor nastavlja s igranjem nogometa u Austriji. Foto: Z. Sever/V’Gradu

Objava NK Gradići preko Facebooka pozivaju igrače na probu i pripreme pojavila se prvi puta na V'Gradu.