Prijava

Vaša prijava

FA Turopolje vas poziva na 21. izdanje Međunarodnog festivala folklora na Tuđmancu

['FA turopolje', 'FOLKLOR', 'međunarodni festival folklora']

Folklorni ansambl Turopolje i ove godine organizira jednu od najvećih i najljepših međunarodnih folklornih manifestacija u našem gradu. Dvadeset prvo izdanje Međunarodnog festivala folklora okupit će brojne goste iz našeg susjedstva, koji će svojim plesom i pjesmom od 16. do 17. srpnja uveseljavati ljubitelje folklora u Parku Franje Tuđmana.

U subotu od 20.30 sati goričkoj publici svojim nastupima predstavit će se KUD Baščaršija iz Sarajeva, Folklorni ansambl „Horo“ iz Sofije, Ansambl „Bajram Curri“ iz Prištine, KUD „Toše Miloševski“ iz Resena u Sjevernoj Makedoniji te domaćin FA „Turopolje“, najavljuju iz Turističke zajednice Grada Velike Gorice.

Međunarodni festival folklora nastavlja se i u nedjelju, s početkom u 20.30 sati, kada kreće službeni dio programa na kojem će nastupiti svi gore navedeni sudionici, nakon čega će biti dodijeljena priznanja. U slobodnom dijelu nastupit će domaćin Folklorni ansambl „Turopolje“.

Objava FA Turopolje vas poziva na 21. izdanje Međunarodnog festivala folklora na Tuđmancu pojavila se prvi puta na V'Gradu.