Prijava

Vaša prijava

HNK Gorica pomaže malenom Dorianu iz Kuča! Donira se dio prihoda od prodanih ulaznica

['dorian puceković', 'hnk gorica', 'Humanitarna akcija']

U pomoć našem četverogodišnjem Dorianu Pucekoviću iz Kuča, koji boluje od spinalne mišićne atrofije, te zbog koje ne može samostalno hodati, uključuje se i HNK Gorica! Iako je mali borac sasvim dobro i, što je najvažnije, veselo je dijete, njegovim rastom i razvojem transport postaje sve teži pa je tako njegovim roditeljima potrebna pomoć ne bi li mu osigurali nastavak bezbrižnog djetinjstva. Stoga, humanitarnu akciju za Doriana, o kojem smo pisali ranije, pokreće i HNK Gorica!

Počela je prodaja ulaznica za utakmicu 10. kola u kojem će Gorica dočekati Osijek koaj će se igrati u subotu, 17. rujna, s početkom u 16:55 sati. No to nije obična utakmica, već utakmica s humanitarnim karakterom jer će se dio prihoda od prodanih ulaznica odvojiti za našeg malog veseljaka.

-HNK Gorica uključila se u humanitarnu akciju, koju provodi humanitarna udruga “Buvljakuše” te je dio prihoda od prodaje ulaznica namijenjen za dječačića Doriana Pucekovića iz Kuča, koji boluje od spinalne mišićne atrofije. Donacijom želimo pomoći njegovoj obitelji u izgradnji vanjskog dizala, koje će Dorianu olakšati svakodnevni život. Donacije za malenog heroja možete uplatiti na žiro račun udruge: HU Buvljakuše – HR082484001135117097, s naznakom u opisu plaćanja ‘Za Doriana Pucekovića’, navode tako iz kluba pozivajući vas na utakmicu.

Cijene karata kao i više informacija o samoj utakmici možete pogledati ovdje.

Objava HNK Gorica pomaže malenom Dorianu iz Kuča! Donira se dio prihoda od prodanih ulaznica pojavila se prvi puta na V'Gradu.