Prijava

Vaša prijava

VIDEO Dođite na prvi Oldtimer show Turopolje 2022.

['muzej Turopolje', 'Oldtimer klub Turopolje', 'Oldtimer show', 'stari automobili', 'starodobna vozila', 'Velika Gorica', 'Vladimir Štarkelj']

Oldtimer klub Turopolje obilježava prvu godinu dana postajanja i tim povodom u nedjelju, 18. rujna, organizira Oldtimer show Turopolje 2022.

Trg kralja Tomislava u Velikoj Gorici na nekoliko će se sati vratiti u stara vremena jer će prostor osim starodobnih automobila, motorkotača, mopeda, bicikla, poljoprivredne mehanizacije ispuniti i Vojni kamp američke vojske iz Drugog svjetskog rata te izložba replika oružja.

Organizatori su mislili na sve pa neće izostati ni sadržaja za najmlađe. U pripremi je i gastronomska ponuda te zabavni sadržaji uz Saturnus bend, Puhački orkestar DVD Velika Gorica i Plesni klub Barbara. Velikogorički obrtnici i OPG-i upotpunit će događaj ponudom domaćih proizvoda u sklopu obrtničkog sajma. Cijelo događanje bit će u nedjelju 18. rujna, od 15 do 20 sati na Trgu kralja Tomislava.

Uvod u manifestaciju Oldtimer show Turopolje počeo je 7. rujna otvorenjem izložbe “Motocikli Oldtimer kluba Turopoljope” čiji postav možete pogledati u muzeju Turopolja.U sklopu izložbe izloženo je i 12 motora iz Tvornice motora Zagreb o čemu je predavanje održao Marijo Zrna iz Tehničkog muzeja Zagreb.

Više o svemu rekao nam je predsjednik Oldtimer kluba Turopolje Vladimir Štarkelj.

Objava VIDEO Dođite na prvi Oldtimer show Turopolje 2022. pojavila se prvi puta na V'Gradu.