Prijava

Vaša prijava

Dođite! Jesenske igre i tradicionalni Memorijal „Nitko da ne dođe do prijatelj drag“

['djeca', 'igre', 'tur', 'turopljska udruga skauta tur', 'turopolje']

Turopoljska udruga skauta „Tur“ u subotu, 8. listopada, Šćitarjevu organizira dvije aktivnosti za izviđače na kojima očekuje čak oko 200 sudionika, članova desetak izviđačkih udruga s područja središnje Hrvatske!

Uz tradicionalni Memorijal „Nitko da ne dođe do prijatelj drag“, u spomen na Tihomira Tomašića – Tihicu, Velikogoričanina, izviđača, hrvatskog branitelja ubijenog u Domovinskom ratu na Ovčari u Vukovaru, koji će biti održan 11. put zaredom, ove godine udruga je izvršni organizator Jesenskih igara poletaraca za izviđačke udruge iz središnje Hrvatske, u organizaciji Saveza izviđača Hrvatske.

Turopoljska udruga skauta “Tur”

Svečano otvorenje te početak aktivnosti predviđeno je u 10 sati na sportskom igralištu Osnovne škole Šćitarjevo. Aktivnosti i natjecanja odvijat će se tijekom dana na četiri lokacije- na sportskom igralištu OŠ Šćitarjevo, na području arheološkog nalazišta Andautonija, kod Vatrogasnog doma u Obrezini te na sportskim terenima Nogometnog kluba Mladost Obrezina.

Završetak igara i natjecanja predviđen je oko 16 sati nakon čega će sudionicima biti podijeljene zahvalnice i priznanja te će biti proglašeni pobjednici Memorijala.

Turopoljska udruga skauta “Tur”

Pomoć u provedbi aktivnosti Turopoljskoj udruzi skauta „Tur“ pružaju Osnovna škola Šćitarjevo, Arheološki muzej u Zagrebu, DVD Velika Gorica i DVD Šćitarjevo Obrezina i Nogometni klub Mladost Obrezina.

Objava Dođite! Jesenske igre i tradicionalni Memorijal „Nitko da ne dođe do prijatelj drag“ pojavila se prvi puta na V'Gradu.