Prijava

Vaša prijava

VIDEO Mraclinski vatrogasci slavolukom ispratili kolege Anu Galeković i Ottu Babića u bračne vode!

['dvd mraclin', 'vječnčanje']

U petak, 21. listopada, Mraclinci Ana Galeković i Otto Babića ovjekovječili su svoju ljubav, no s obzirom na to da su oboje članovi vatrogasnog društva, kakvo bi to vjenčanje bilo bez potpore kolege vatrogasaca, i to na klasičan vatrogasni način- dočekom mladenaca vodenim slavolukom.

Vjenčanje Ane Galeković i Otta Babić iz Mraclina nije bio običan događaj na razini sela već je bio događaj koji je obuhvatio mraclinske vatrogasce jer su mladenci članovi Dobrovoljnog vatrogasnog društva Mraclin!

-Vjenčanje mraclinskih mladenaca Ane Galeković i Otte Babića nije bio “event” samo na razini društvene kronike našeg sela nego i događaj koji je obuhvatio mraclinske vatrogasce. Mladenci su, naime, članovi Dobrovoljnog vatrogasnog društva Mraclin pa njihov veliki dan nije mogao proći bez primjerene logistike. Tako su mraclinski vatrogasci mladence u novi život ispratili vatrogasnim slavolukom. Kako je to izgledalo možete vidjeti na popratnom videu, poručuje vatrogasna ekipa iz Mraclina čiji video možete pogledati u nastavku.

Ana i Otto vjenčali su se u crkvi sv. Ivana Krstitelja u Buševcu. Obred vjenčanja je predvodio vlč. Đuro Sabolek, a slavlje su pjesmom pratile članice VIS-a Jane.

Povorka je tradicionalno krenula kroz Mraclin gdje su ih kod naše kapele svetog Vida dočekali vatrogasci u špaliru sa vatrogasnim vozilima i formirali vodeni slavoluk kroz koji je prolazila cijela svatovska kolona. Kod kapelice mladenci su se kratko zadržali, vatrogasci su im čestitali i zaželjeli puno sreće u braku, uz poklon – malo vatrogasno vozilo.

Svadba se nastavila u restoranu Za vašu dušu u Okuju, a obzirom da je Ana članica i KUD-a Dučec, članovi su joj pripremili i malo iznenađenje – drvena kutija unutar koje se nalazi turopoljski kraluž i škude uz predivan buket cvijeća, objavljuje tako portal Mraclin.hr.

Mladencima želimo život pun ljubavi i zdravlja!

 

 

Objava VIDEO Mraclinski vatrogasci slavolukom ispratili kolege Anu Galeković i Ottu Babića u bračne vode! pojavila se prvi puta na V'Gradu.


Štruklijada, štrudlijada, kestenijada