Prijava

Vaša prijava

FOTO Puno odličnih uspjeha, još više zabave! Gradsko vatrogasno natjecanje okupilo brojne DVD-ove

['dvd', 'gradsko vatrogasnonatjecanje', 'vatrogasno natjecanje']

U subotu, 22. listopada, na ŠRC-u Udarnik u Kurilovcu održalo se Gradsko vatrogasno natjecanje djece i mladeži te seniorske A i B ekipe u organizaciji Vatrogasne zajednice Grada Velike Gorice. 

Natjecale su se vatrogasne ekipe svih dobrovoljno vatrogasnih društava okupljenih u našoj Zajednici, a prijavljeno je bilo 18 ekipa djece i 5 ekipe mladeži, te 12 seniorskih momčadi.

Vatrogasci Kurilovec

Neka od vatrogasnih društava ostvarenim rezultatima i osvojenim peharima, zasluženo su se pohvalila na društvenim mrežama. Vatrogasci Kurilovec na natjecanju su osvojili 3. mjesta u kategorijama djece i mladeži te plasmane na županijsko vatrogasno natjecanje slijedeće godine.

-Naše ekipe ostvarile su odlične rezultate uz osvojena 3. mjesta u kategorijama djece i mladeži te plasmane na županijsko vatrogasno natjecanje slijedeće godine. Čestitamo našim mladim članovima i voditeljima ekipa na natjecateljskom uspjehu, poručuju kurilovečki vatrogasci.

Vatrogasci Kurilovec

 

DVD Mraclin pohvalio se s dva pehara, a na  vatrogasnom natjecanju sudjelovali su s dvije ekipe.
-U Kurilovcu se održalo Gradsko vatrogasno natjecanje. Naš DVD Mraclin prijavio se s dvije ekipe – muškom A-ekipom i ženskom B-ekipom. Ženska B-ekipa osvojila je drugo, a muška A treće mjesto, tako da dva pehara stižu u Mraclin. Iskrene čestitke našim vatrogascima i njihovim voditeljima Zlatku Galekoviću Šeri i Mirku Vinceku, govore Mraclinci.
DVD Mraclin

Vatrogasci DVD-a Strmec Bukevski također su objavili svoje dojmove s natjecanja, a posebna pohvala ide najmlađim curama koje su odradile svoje prvo natjecanje.

-Naš DVD nastupio je s 3 ekipe. Nastupili smo u kategorijama DM, ŽA i MB. Posebna čestitka našoj pomlađenoj ŽA ekipi koja je hrabro odradila prvo natjecanje! Curke, bravo, objavljuju putem svojih mreža.
DVD Strmec Bukevski
Vatrogasci iz DVD-a Ribnica natjecali su se s ukupno osam ekipa u svim kategorijama. Ostvarili su odlične rezultate koji su im osigurali čak četiri prva i dva druga mjesta! Evo i plasmana njihovih ekipa.
  • Djeca ženska osvojila su 2. mjesto.
  • Djeca muška 12. mjesto.
  • Mladež ženska 2. mjesto.
  • Mladež muška 1. mjesto.
DVD Ribnica

 

Ovim rezultatima osigurali su ponovno nastup na Županijskom natjecanju s tri ekipe. U seniorskom dijelu:
  • Žene A 1. mjesto
  • Žene B 1. mjesto
  • Muški B 1. mjesto
  • Muški A 4. mjesto
DVD Ribnica
-Hvala roditeljima djece i mladeži kao i svim članovima koji su odvojili vrijeme kako bi predstavili naš DVD na gradskom natjecanju, poručuju vatrogasci iz Ribnice.

Objava FOTO Puno odličnih uspjeha, još više zabave! Gradsko vatrogasno natjecanje okupilo brojne DVD-ove pojavila se prvi puta na V'Gradu.