Prijava

Vaša prijava

Turopoljske mažoretkinje zaplesat će na manifestaciji ‘Zahvala Gradu u plesnom ritmu’

['turopoljske mažoretkinje']

U ove hladne zimske dane Turopoljske mažoretkinje odlučile su svoje sugrađane, roditelje, prijatelje i sponzore “zagrijati” načinom na koji samo one znaju – plesom i zabavom!

Stoga vas pozivaju da zajedno sa njima proslavite njihov 26. rođendan, nadolazeći rođendan Grada Velike Gorice ali i Božić, manifestacijom pod nazivom Zahvala Gradu u plesnom ritmu.

Cjelovečernje plesno događanje, u kojoj će se predstaviti svih oko 60 članica u pet dobnih skupina sa svojim koreografijama koje su vrijedno radile od rujna ove godine, a za neke i prvi nastup uopće.

Večer u kojoj će predstaviti dio fundusa svoje opreme koju posjeduju ali i brzinu presvlačenja iz točke u točku.

-Pozivamo stoga sve da ovu subotu, 10. prosinca, u 15,30 sati provedete najavljenu kišnu subotu u Gradskoj sportskoj dvorani Rakarje i u zabavnom plesnom ritmu s puno iznenađenja koje Turopoljske mažoretkinje pripremaju za sve posjetioce a posebno za svu dječicu koja će doći ih pogledati, poručuju Turopoljke i poručuju kako nemate razloga ne doći jer, između ostalog, ulaz je besplatan.

Vaše male rasplesane Turopoljke vas čekaju!

🙂

Objava Turopoljske mažoretkinje zaplesat će na manifestaciji ‘Zahvala Gradu u plesnom ritmu’ pojavila se prvi puta na V'Gradu.