Prijava

Vaša prijava

Učenička zadruga Breza posjetila i prigodno darivala Udrugu invalida Suncokret

['OŠ Nikole Hribara', 'učenička zadruga breza']

Mali Hribarovci iz Učeničke zadruge Breza pokazuju da se kvalitetne navike uče i usvajaju od malih nogu. Gledajući na njihov rad u posljednje vrijeme, teško je ne primijetiti kako članovi ove zadruge imaju, ne samo usvojene odlične navike i ispravne vrijednosti, već kako njima profesionalno barataju ostvarujući velika djela na jedinstven način.

Članovi Učeničke zadruge, zajedno sa svojom voditeljicom, profesoricom Marijanom Marić Lasić, profesoricom Marijom Patrlj te gospođom Nevenom Delinc, predsjednicom Vijeća roditelja posjetili su Udrugu invalida Suncokret iz Velike Gorice i uručili mali dar koji su prikupili u svojoj humanitarnoj akciji.

OŠ Nikole Hribara (UZ Breza)

Cilj akcije bio je osvijestiti djecu i odrasle da u našem okruženju žive divni ljudi koji su često nepravedno zapostavljeni u društvu.

-Naše učenice Veronika i Paola uručile su poklon i rekle sve o aktivnostima koje je Zadruga poduzela. Dogovorili su i daljnju suradnju kroz radionice kao znak potpore i blizine koja je svima nama potrebna, jer ljudsku dobrotu i blizinu ništa ne može nadomjestiti, poručuju nam iz škole, a mi mališanima čestitamo na predivnoj akciji i predivnom cilju kojem teže u svojem radu.

Objava Učenička zadruga Breza posjetila i prigodno darivala Udrugu invalida Suncokret pojavila se prvi puta na V'Gradu.