Prijava

Vaša prijava

Policija nakon krim istraživanja “Čičanin (48) zbog pokušaja teškog ubojstva završio u zatvoru”

['policija']

Policijski službenici Policijske uprave zagrebačke dovršili su kriminalističko istraživanje nad 48-godišnjakom zbog sumnje u počinjenje kaznenog djela „Teško ubojstvo“ u pokušaju na štetu policijskog službenika.

-Nakon dovršenog kriminalističkog istraživanja osumnjičeni je predan pritvorskom nadzorniku, dok je posebno izvješće dostavljeno nadležnom državnom odvjetništvu, poručuju iz PU zagrebačke.

Uhićen muškarac kojeg se dovodi u vezu s pokušajem teškog ubojstva  (21. prosinac)

Danas, 21. prosinca policijski službenici Odjela potraga su na području Avenije Marina Držića, uhitili 48-godišnjaka kojeg se dovodi u vezu s počinjenjem kaznenog djela „Teško ubojstvo“ u pokušaju na štetu policijskog službenika. Uhićeni muškarac doveden je u službene prostorije policije te je kriminalističko istraživanje u tijeku.

Teško ubojstvo policijskog službenika u pokušaju  (12. prosinac)

Danas, 12. prosinca pola sata iza ponoći na makadamskoj cesti u mjestu Novo Čiče policijski su službenici Mobilne jedinice za provedbu nadzora državne granice svjetlosnim signalima pokušali zaustaviti osobni automobil marke Audi zagrebačkih registracijskih oznaka. U trenutku kada je policijski službenik izašao iz službenog vozila, nepoznati vozač je spomenutim vozilom naglo krenuo prema njemu. Policijski službenik je uspio izbjeći nalet vozila skočivši u stranu, nakon čega je drugi policijski službenik ispalio nekoliko hitaca u smjeru pneumatika kako bi zaustavio vozilo koje se udaljavalo. Kako u tome nije uspio, vozilo se udaljilo s mjesta događaja.

Vozilo je naknadno pronađeno, a kriminalističko istraživanje je u tijeku.

Objava Policija nakon krim istraživanja “Čičanin (48) zbog pokušaja teškog ubojstva završio u zatvoru” pojavila se prvi puta na V'Gradu.