Prijava

Vaša prijava

Tako mali, a tako sami, VG Legacy potpomaže Caritasovu “Kuću ljubavi”

['humanitarno djelovanje', 'kuća ljubavi', 'vg legacy']

Caritasova “Kuća ljubavi” je sigurno utočište za trudnice, majke i djecu kojima je potreban smještaj i pomoć za osamostaljenje već više od 30 godina, otkako je počela s djelovanjem. Ono što mnogi od nas uzimaju zdravo za gotovo su ljubav, obitelj, podrška i topao dom, zaboravljajući kako ove važne vrijednosti u životu, nažalost, nemaju svi.

No kao i obično, VG Legacy svojim humanitarnim djelovanjem misli na one najugroženije i one kojima je pomoć najpotrebitija. Među najranjivijim skupinama u društvu su trudnice i majke s tek rođenom ili malom djecom koje nemaju zaštitu, primanja ili riješeno stambeno pitanje, zbog čeka potporu moraju potražiti u “Kući ljubavi”. Tako je VG Legacy u nekoliko navrata posjetio majke, njihovu djecu i djecu bez roditelja, pripremajući veliku akciju o kojoj će nas uskoro obavijestiti.

Do tada, mislimo na njih, te još važnije, pružimo im barem malu pomoć u vidu donacija. Iban za donacije je HR9124840081135191457, a pod opis plaćanja potrebno je upisati: Kuća ljubavi.

Dalija Zubek i VG Legacy još jednom vas pozivaju da se uključite u humanitarno djelovanje i pokažete velika srca jer, ako je kome pomoć potrebna, to su onda ova malena dječica.

 

Objava Tako mali, a tako sami, VG Legacy potpomaže Caritasovu “Kuću ljubavi” pojavila se prvi puta na V'Gradu.