Prijava

Vaša prijava

Povodom fašnika Velikogoričane će zabavljati voditelj Mario Petreković, Minea i Zakon šutnje

['Fašnik']

Odbrojavamo dane do početka 114. Turopoljskog fašnika, a dok grupe vrijedno pripremaju svoje maske, Turistička zajednica grada Velike Gorice odlučila je otkriti tko će nas ove godine zabavljati i uveseljavati.

U subotu 11. veljače na pozornicu šatora u Parku dr. Franje Tuđmana stižu naši klinci i klinceze koji će u sklopu Malog fašnika pokazati svu svoju kreativnost kroz pjesmu i ples. Njima će se pridružiti i brojni superjunaci koji će biti zaduženi za fotografiranje i još bolju zabavu u parku.

U subotu 18. veljače našim gradom proći će Velika fašnička povorka koja će ove godine biti u sigurnim rukama voditelja i animatora, Maria Petrekovića. Ovaj svestrani radijski i TV voditelj, komičar i glumac, uz pomoć Princeze Fašnika i naših maskota (Pajceka, Luka i Žira) zasigurno će zabaviti i do suza nasmijati publiku na velikogoričkim ulicama.

Nakon što velika fašnička povorka prođe našim gradom, u šatoru u Parku dr. Franje Tuđmana slijedi pravi tulum uz DJ-a, grupu Zakon šutnje i MINEU! 

Minea je jedno od zaštitnih lica Cro dancea devedesetih, a u svojoj bogatoj karijeri do sada je izdala šest studijskih i dva kompilacijska albuma. Uvijek nasmijana i svuda rado viđena Minea i danas puni klubove diljem Hrvatske, a uz uspješnu pjevačku karijeru etablirala se i kao TV voditeljica. Na koncertu u Velikoj Gorici možete očekivati pregršt pozitivne energije i vesele hitove poput “Good boy”, “Vrapci i komarci”, “Uberi ljubicu”, “Rano”, “Da me ‘oće Stipe” i mnoge druge koje ćemo zajedno pjevati, navode tako iz Turističke zajednice.

Sve informacije pogledajte ovdje.

Objava Povodom fašnika Velikogoričane će zabavljati voditelj Mario Petreković, Minea i Zakon šutnje pojavila se prvi puta na V'Gradu.


Bikovi zamalo srušili vodeći Kvarner